LATEST NEWS

Killers & Thieves, από τον δημιουργό του The Banner Saga

Δεν πρέπει να υπάρχει άνθρωπος που να ήρθε σε επαφή, με το επικό, πανέμορφο The Banner Saga και να μην το ερωτεύτηκε ολοκληρωτικά. 

Ο creative director της Stoic λοιπόν, ονόματι Alex Thomas, ανακοίνωσε πως εργάζεται επάνω σε ένα νέο project, ονόματι Killers & Thieves, στο οποίο καλούμαστε να διοικήσουμε μια συντεχνία κλεφτών (ελληνιστί, Thieves Guild), φροντίζοντας για την οργάνωση και την αναβάθμιση των εγκαταστάσεών μας, την εκπαίδευση των κλεφτών μας και φυσικά κρατώνας πάντοτε το μακρύ χέρι του νόμου μακριά μας…με κάθε τρόπο.

Τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο ενδιαφέροντα με την ανακοίνωση πως το παιχνίδι θα περιλαμβάνει και κανονικές tactical, squad based αποστολές, στα πρότυπα του πρόσφατου X-COM. Αν μη τι άλλο, ο συνδυασμός ακούγεται ιδιαίτερα γαργαλιστικός. Ο τίτλος αναμένεται μέσα στο 2016.

Στέφανος Κουτσούκος

Ο Στέφανος Κουτσούκος ή αλλιώς "The Artist Formerly Known As Borracho", διέπραξε ποικίλα εγκλήματα τα οποία τον οδήγησαν σε μια ριζική επανεκτίμηση των προτεραιοτήτων και αξιών του. Υπηρέτησε περήφανα στην πειρατική αρμάδα του Ragequit.gr από την ίδρυση του ιστοτόπου το 2012 ως το Μάη του '19.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL