LATEST NEWS

Ubisoft + Nvidia= L.F.E

Σήμερα η Ubisoft ανακοίνωσε τη συμμαχία της με τον τεχνολογικό γίγαντα Nvidia, ώστε τα επερχόμενα παιχνίδια της, Assassin’s Creed IV, Watch Dogs και Splinter Cell: Blacklist να επωφελούνται πλήρως των νέων αποκλειστικών τεχνολογιών της εταιρείας, όπως η προηγμένη μορφή anti-aliasing TXAA (επιτέλους, όχι άλλο FXAA θολό κάρβουνο).

Τα μαντάτα αυτά έρχονται ως γλυκό βάλσαμο στην καρδιά μας, που κάτι με τα TressFX της Lara, κάτι με την AMD να βρίσκεται στην καρδιά των next-gen παιχνιδομηχανών είχε αρχίσει να χάνει μερικά μπήτια.

Με αυτό το υπέροχο line-up όμως να εκμεταλλεύεται στο έπακρο τις *ζαρώνει μύτη και πουδράρει την περούκα του* σαφώς ανώτερες και διαστημικά υπέρτατες κάρτες της Nvidia, τα πάντα φαίνονται να βρίσκονται στη σωστή τους θέση.

ΥΓ Witcher 3. PhysX, DX11, Tesselation,HBAO+,TXAA. Ποτέ.Πια.Έξω.Από.Το.Σπίτι.

Στέφανος Κουτσούκος

Ο Στέφανος Κουτσούκος ή αλλιώς "The Artist Formerly Known As Borracho", διέπραξε ποικίλα εγκλήματα τα οποία τον οδήγησαν σε μια ριζική επανεκτίμηση των προτεραιοτήτων και αξιών του. Υπηρέτησε περήφανα στην πειρατική αρμάδα του Ragequit.gr από την ίδρυση του ιστοτόπου το 2012 ως το Μάη του '19.

4 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL