LATEST NEWS

Το Cooking Simulator έρχεται για όσους ζήλεψαν την δόξα του Top Chef

Σελίμ, γύρνα πίσω, μας λείπεις!

Μέσα στους επόμενους μήνες αναμένεται η κυκλοφορία ενός…ασυνήθιστου παιχνιδιού. Πρόκειται για τον ‘φωτορεαλιστικό, βασισμένο σε φυσική’ εξομοιωτή υψηλής μαγειρικής, ο οποίος φιλοδοξεί να σας κάνει να ζήσετε το Top Chef/Σελίμ/Σπληνάντερο όνειρο που άδικα καταπιέζατε μέσα σας τόσα χρόνια.

Αν σας ψήνει (εντάξει, θα σταματήσουμε) το όλο κόνσεπτ, η σελίδα του παιχνιδιού στο Steam είναι η εξής :

https://store.steampowered.com/app/641320/Cooking_Simulator

Team Ragequit

Semi Hardcore Gestalt Consciousness

2 Comments

  1. Εννοείται ότι το έχω βάλει γουίς καναδυό χρόνια τώρα. Ομολογώ εξεπλάγην που είδα το νέο εδώ, πίστευα ότι είναι πολύ χάρντκορ κι εξτρήμ για τα δεδομένα του ρεηκουί.

    Και να πω την αλήθεια, μέχρι πριν καναδυό μήνες που είχα την τύχη να παίξω μία μπέτα (ο θεός να την κάνει), πίστευα ότι πρόκειται για κάποιο τρας ανέκδοτο ενός τυχαίου τρολοντέβ. Αλλά πέρα από την πρηάλφα φάση στην οποία βρίσκονταν τα πάντα, έδειξαν να έχουν πάρει πολύ σοβαρά το κόνσεπτ της μαγειρικής. Αν το στρώσουν διαολεμένα, γιατί θέλει διαολεμένο στρώσιμο, οι αμέτρητοι φίλοι των σκληροπυρηνικών εξομοιωτών μαγειρικής θα βρουν το νεξτ μπεστ θινγκ τους.

    1. Όντως για την ώρα το optimization είναι για γέλια και για κλάμματα, η φυσική είναι κολύμπι σε ζεστό αέρα και το παιχνίδι σώζει η δυσσαδερή φάτσα του Όχι-Ράμσεϊ που σε προγκάει να κάνεις διάφορα. Από αναβολή σε αναβολή το πάνε βέβαια, οπότε τα προγνωστικά είναι έεεεεχ.

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button
elEL