LATEST NEWS

Τέλος το auction house για το Diablo 3

Το περιβόητο auction house, το οποίο για πολύ κόσμο σχεδόν κατέστρεψε το Diablo 3, πρόκειται να κλείσει οριστικά τις πόρτες του. Οπως χαρακτηριστικά αναφέρουν στο βίντεο που θα βρείτε παρακάτω, οι κ.κ. John Hight και Josh Mosqueira, Production και Game Editor αντίστοιχα, ο λόγος που πάρθηκε αυτή η απόφαση είναι ότι τελικά το auction house συνολικλα υποβάθμισε την εμπειρία του Diablo 3, η οποία στηρίζεται στην ανελέητη σφαγή τεράτων και στη συλλογή loot και όχι στις αγοραπωλησίες αντικειμένων.

Μάλιστα η Blizzard υπόσχεται ακόμα περισσότερες επιβραβεύσεις με το σύστημα Loot 2.0 με τα επερχόμενα patches, ενώ επίσημα το auction house αναμένεται να σταματήσει στις 18 Μαρτίου του 2014.

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

7 Comments

  1. Παιδιά, εκτός κι αν κάνουν όλα τα drops Bind on Account ή προσφέρουν κάποιου είδους προστασία απέναντι στα dupes,τα νέα είναι μαύρα. Πάμε πίσω στην εποχή που όλα τα καλά items θα αλλάζουν χέρια σε λαθροsites τύπου d2jsp που ήταν υπεύθυνα στο D2 για μεγάλο ποσοστό παραχάραξης.Θα τοποθετηθώ με άρθρο.

  2. ??? Eγω να απολαυσω το παιχνιδι μου θελω με νορμαλ drop rates οπως ΟΛΑ τα υπολοιπα hack n slash games, χωρις πολυωρη και σχεδον ανουσια φαρμα και χωρις εξτρα χρηματα περα απτο ιδιο το full price παιχνιδι.Ti με νοιαζει οι αλλοι τι θα κανουν στη μαυρη αγορα?? Και ποιος σου πε οτι δεν το κανουν ηδη? (αν και καποιου ειδους προστασια οπως λες θα ταν καλοδεχουμενη)
    Aλλα οχι και μαυρα τα νεα…

  3. Αυτό που λέει ο Αδερφός Μπιζούκι.

    Ποσώς με ενδιαφέρει το τάδε υπερ-αϊτεμ. Απλά θέλω να μπορώ να μπω να κάψω λίγα εγκεφαλικά κύτταρα και να χαρώ που μου έπεσε ένα “χρυσό” κι ας είναι ντίπ άχρηστο. Με το Auction House ακυρωνόταν όλη αυτά η χαρά ως τώρα, καθώς απλά αγόραζες τα καλύτερα αντικείμενα στο ΑΗ και μετά έπαιζες για να…αχέμ…απολαμβάνεις το έξοχο σενάριο. Για κλάμματα.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL