LATEST NEWS

Free DLC για το Rambo: The Video Game

Για το “Rambo: The Video Game” τα έχουμε ξαναπεί. Εκτός αυτού, σας είχαμε προϊδεάσει για την έλευση ενός DLC, τ’ οποίο αισίως περιμένουμε εδώ κι ενάμιση χρόνο.

Να που έφτασε η στιγμή όμως να καταστούν διαθέσιμα τα τρία νέα levels που φέρνει το συγκεκριμένο DLC που τιτλοφορείται “Baker Team” και που διατίθεται εντελώς δωρεάν τόσο σε υπάρχοντες κατόχους όσο και σε μελλοντικούς αγοραστές του παιχνιδιού. Σε συνδυασμό με την αισθητά μειωμένη τιμή του κυρίως πακέτου, που βρίσκεται πλέον στα 12.99€, ενώ από σήμερα και για μία εβδομάδα έχει κι επιπλέον έκπτωση της τάξης του 50%, δίνεται πολύ ισχυρό κίνητρο απόκτησης σ’ όσους είχαν σκεφτεί να προμηθευτούν το παιχνίδι αλλά δε το είχαν πράξει μέχρι σήμερα. 

Σεναριακά το “Baker Team” αποτελεί prequel, αφού ακολουθεί τα βήματα του John Rambo στο Vietnam, όπου βρίσκεται με την υπόλοιπη ομάδα που δρα υπό τις εντολές του Colonel Trautman, δηλαδή τους Ortega, Βarry, Danforth κ.ά, τη μοίρα των οποίων πληροφορηθήκαμε στην πρώτη ταινία της γνωστής σειράς.

Εκτός των τριών νέων αποστολών, το DLC φέρνει πέντε νέες Trautman Challenges, ισάριθμα νέα όπλα, καθώς κι οκτώ επιπλέν achievements. Όσο για τα υπόλοιπα νέα χαρακτηριστικα που προσδίδει στην PS3 έκδοση, δηλαδή τα επιπλέον perks, τον τέταρτο βαθμός δυσκολίας όλων των αποστολών, αλλά και τη δυνατότητα αύξησης του level μας στο νούμερο 25, αυτά αποτέλεσαν το περιεχόμενο του update pack που είχαμε δει μέσω Steam απ’ τον Μάϊο του 2014 στην PC version.

Αποτελεί άραγε η έλευση του “Baker Team” προάγγελο της άλλης κυκλοφορίας που μας είχαν από καιρό υποσχεθεί η Teyon και η Reef Entertainment, δηλαδή του “Terminators: The Video Game”; Ο καιρός και μόνο θα δείξει…

Επισημαίνουμε εδώ ότι τόσο το Update pack του 2014 όσο και το δωρεάν DLC αφορούν αποκλειστικά στην Steam έκδοση του παιχνιδιού κι όχι στη retail edition.

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

6 Comments

  1. Δυστυχώς δεν ισχύει αυτό που λέει ο devilride.

    Ναι μεν η retail edition όντως κοστίζει 10€ πλέον, ΑΛΛΑ επειδή δεν ενεργοποιείται στο Steam το παιχνίδι, δε θα μπορεί ούτε να περάσει το Update pack, ούτε ν’ αποκτήσει πρόσβαση στο δωρεάν DLC.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL