LATEST NEWS

Ανακοινώθηκε το Assassin’s Creed: Syndicate

Ακόμα ένα νέο έτος, καινούριο Assassin’s Creed από τη Ubisoft. Ως τώρα το γνωρίζαμε με τη κωδική ονομασία Victory, τελικά η Ubisoft κατέληξε στον υπότιτλο Syndicate και σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις που έλαβαν χώρα σήμερα, το παιχνίδι θα εμφανιστεί το φετινό φθινόπωρο. Ακριβής ημερομηνία για τη PC έκδοση δεν δόθηκε, ενώ για PS4 και Xbox One θα κυκλοφορήσει στις 23 Οκτωβρίου.

Οπως είναι ήδη γνωστό, το Assassin’s Creed: Syndicate θα διαδραματίζεται στο Βικτωριανό Λονδίνο, κατά τη διάρκεια της Βιομηχανικής Επαναστάσης. Πρωταγωνιστές τις περιπέτειας αυτή τη φορά θα είναι δύο, ο Jacob Frye και η αδελφή του Evie, τους οποίους οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να αλλάζουν ανά πάσα στιγμή (GTA V κανείς;). Η κεντρική ιστορία του παιχνιδιού θέλει τα δυο αδέλφια θα εναντιώνονται απέναντι στους Templars και την επιρροή τους στην υψηλή κοινωνία της εποχής, ενώ το οπλοστάσιο τους εμπλουτίζεται με μερικά ενδιαφέροντα gadgets, όπως τα brass knuckles, το kukri knife και κυρίως το Assassin’s Gauntlet με το οποίο θα μπορούν να εκτοξευούν ένα σχοινί για γρηγορότερες μετακινήσεις.

Η Ubisoft υπόσχεται ότι το Assassin’s Creed: Syndicate θα περιέχει το μεγαλύτερο σε μέγεθος κόσμο της σειράς (+30% παραπάνω από το Unity) και απόρροια αυτού είναι ότι το παιχνίδι αναπτύσσεται εδώ και δύο χρόνια από τη Ubisoft Quebec και 9 ακόμα μικρότερα studios. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι δεν θα συμπεριλαμβάνεται κάποιο είδους multiplayer mode, χωρίς να διευκρινιστεί αν θα υπάρχει το co-op του Unity.

Εν αναμονή λοιπόν…

 

 

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

3 Comments

  1. Εντάξει πλέον δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάζομαι με την “αποκάλυψη” του νέου Assassin’s Creed. Σίγουρα θα είναι εντυπωσιακό οπτικά και η όλη φάση “Βικτωριανές Συμμορίες” προσφέρεται για χαλαρή διασκέδαση τύπου Black Flag αλλά, χέμ, χούμ, καλώς μας ήρθατε γλυκά sales του 2016 🙂

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL