LATEST NEWS

Δεύτερο Kickstarter για το Hero-U: Rogue to Redemption!

Εκεί που νομίζαμε ότι τα είχαμε δει όλα αναφορικά με το Kickstarter και τις διάφορες καμπάνιες που κατά καιρούς τρέχουν μέσω αυτού, έρχεται η πανηγυρική διάψευση. Το Hero-U, το RPG / adventure παιχνίδι των Corey and Lori Cole, πρώην στελεχών της Sierra On Line και δημιουργών της Quest for Glory σειράς, που έλαβε $ 410.000 το 2012, προτού καν κυκλοφορήσει παρουσιάζεται έτοιμο να καταφύγει σε μία ακόμη καμπάνια προκειμένου να συγκεντρώσει τα χρήματα που λείπουν απ’ τους δημιουργούς του ώστε να καταστεί εφικτή η ολοκλήρωσή του!

Ναι, καλά διαβάσατε, σε λίγες ημέρες από σήμερα είναι προγραμματισμένη η εκκίνηση μίας δεύτερης καμπάνιας για το συγκεκριμένο παιχνίδι, με σκοπό να συγκεντρωθούν $ 100.000 ακόμη, ποσό το οποίο μάλλον οι developers μάλλον δεν είχαν αρχικά υπολογίσει ότι θα χρειαστούν προκειμένου να φέρουν εις πέρας το εγχείρημα. Έχετε καμία αμφιβολία ότι θα τα συγκεντρώσει; Αν ναι, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη διαχειριστική ομάδα του RageQuit προκειμένου να κανονιστεί το σχετικό στοίχημα.

Για να μην παρεξηγηθούμε, δε σημαίνει ότι εγκρίνουμε και συμφωνούμε με τη διεξαγωγή της δεύτερης αυτής καμπάνιας που θα τρέξει λίαν συντόμως. Απλά αμφιβάλλουμε για το κατά πόσο το κοινό θ’ αποδοκιμάσει αποφασιστικά και συντεταγμένα το θλιβερό αυτό φαινόμενο…

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

4 Comments

  1. Παρασυρμένος από το πρώτο κύμα ενθουσιασμού, έκανα το λάθος να επενδύσω ΚΑΙ σε αυτή την γλυκιά αναβίωση της νιότης. Η συγκεκριμένη κίνηση θα ήταν αστεία αν δεν ήταν τόσο θλιβερή. Προφανώς δεν θα το στηρίξω και έχω πάψει από καιρό να περιμένω πως θα δούμε ποτέ έστω ένα ημι-αξιοπρεπές Hero U παιχνίδι.

  2. Bump για το ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟ backer email που απέστειλε ο Corey Cole σήμερα, προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, λέγοντας μεταξύ άλλων, πως έχει υποθηκεύσει το σπίτι του για να χρηματοδοτεί το project και αναφέροντας διάφορα ατεκμηρίωτα ποσά και δαπάνες ως ανάλυση του budget του.

    Πάλι καλά που τουλάχιστον τα Pillars of Eternity, Dead Synchronicity, Larry Reloaded και Dreamfall Chapters μου βγήκαν διαμάντια, οπότε μπορώ να δικαιολογώ τον θεσμό του KS. Κρίμα που το 70% των χρηματοδοτηθέντων projects του πρώτου κύματος δείχνουν να φουντάρουν το ένα μετά το άλλο.

  3. Είναι από τις περιπτώσεις που θέλεις πάαααρα πολύ να είσαι καλοπροαίρετος και να κάνεις παραχωρήσεις λόγω του ονόματος των δημιουργών και των πολλών όμορφων αναμνήσεων από τα QFG, αλλά ρε γαμώτο νταξ…

    Αν είχα άπειρα λεφτά ίσως το στήριζα και το δεύτερο έτσι για το ρωκ και την κουλτούρα κα τις εκατοντάδες ώρες που έχω ρίξει στα QfG, αλλά τώρα δεν υπάρχει περίπτωση. Τουλάχιστον όσοι έδωσαν τα λεφτά στο πρώτο kickstarter αλλά δεν θα στηρίξουν το δεύτερο, θα εξακολουθήσουν να πάρουν κανονικότατα τα rewards τους. ΑΥΤΟ ΕΛΕΙΠΕ αλλά τέσπα.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL