LATEST NEWS

Κοντά στην κυκλοφορία το The Incredible Adventures of Van Helsing III

Μία ακόμη σημαντική κυκλοφορία έρχεται να προστεθεί στους υπόλοιπους τίτλους που αναμένουμε μ’ εξαιρετικό ενδιαφέρον το προσεχές διάστημα (Mortal Kombat X, Grand Theft Auto V). Ο λόγος για το The Incredible Adventures of Van Helsing III, της Neocore Games.

Όπως ανακοίνωσαν οι developers, το τρίτο μέρος του αγαπημένου franchise, που πρόλαβε ν’ αποκτήσει πολλούς φίλους με τα προηγούμενα δύο κεφάλαιά του, θα μας έρθει εντός του Μαΐου. Το Van Helsing III θα προσφέρει single-player εμπειρία, τετραπλό online co-op, καθώς και co-op PvP mode με δυνατότητα συμμετοχής οκτώ παικτών.

Με έξι νέες διαθέσιμες classes χαρακτήρων καθώς και πλήθος νέων εχθρών, υπόσχεται ν’ αποτελέσει το ιδανικό τελείωμα της ιστορίας. Γρήγορα πιστόλια τα στελέχη της Neocore Games, δε συμφωνείτε;

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

2 Comments

  1. εμ βεβαια γρηγορα… αφου δεν εχουν αλλαξει σχεδον καθολου το σετινγκ και τις τοποθεσιες….
    το πρωτο ηταν πολυ ευχαριστη εκπληξη, αλλά η ομοιοτητα του με τα 2 επομενα και η πολυ γρηγορη κυκλοφορια, ειδικα του δευτερου, δειχνουν οτι μαλλον προκειται ουσιαστικα για το “ιδιο” παιχνιδι που το ξεχειλωσαν σε 3 συνεχειες.
    εκτος αν το δευτερο εχει πια τοσες μεγαλες διαφορες με το πρωτο, ξερω γω σε σκιλς, επιλογες, νεα features κλπ, αφου δεν το εχω παιξει.
    γενικα, αν και το κομματι το ψιλοστημπανκ της πολης δε με τραβαει καθολου, θεωρω οτι το σετινγκ τρανσυλαβια, ζομπι, δρακουλες κλπ εχει ψωμι και μπορει να δωσει αξιλογα rpg. μακαρι να δουμε κι άλλα στο μελλον.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL