LATEST NEWS

Giveaway: Κερδίστε 5 Beta Keys για το Heart of the Swarm!

To Ragequit.gr συνεχίζει τους διαγωνισμούς και σας δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσετε πέντε (5) beta keys για το επερχόμενο και πολυαναμενόμενο Heart of the Swarm της Blizzard, προσφορά της CD Media.


Οι όροι του διαγωνισμού είναι οι εξής: εγγραφείτε στο site (αν δεν είστε ήδη μέλος) και αφήστε από κάτω ένα σχόλιο, όπου θα αναφέρετε ποια και για ποιο λόγο είναι τα αγαπημένα σας race/builds στο multiplayer του Wings of Liberty, ενώ γράψτε και μια σύντομη πρόβλεψη/εκτίμηση για το τι θα περιέχει το σενάριο της campaign του Heart of the Swarm.

Η διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τη Δευτέρα 14/01/2013 και ώρα 23:59, όπου στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί κλήρωση για τους πέντε (5) τυχερούς που θα παραλάβουν τα beta keys.

Καλή επιτυχία!

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

25 Comments

  1. Για άλλη μία φορά καλή επιτυχία στους διαγωνιζόμενους (μία φορά που έγινε ένα update στο site απογευματινή ώρα και όχι μεσάνυχτα :P). Αναμένω friend requests από τους τυχερούς να παίξουμε κανένα game ώστε να κάνουμε ένα mini-preview, state-of-the-game πριν το release. 😉

  2. Ακριβώς το ίδιο πήγα να γράψω και ‘γω, αλλά σκέφτηκα μήπως πέφτουμε έξω, γιατί αν δώσουν τους κωδικούς τους, δε θα έχουν αυτοί για τους ίδιους τότε… Είναι μεγάλοι καλικάτζαροι, μπορεί να τους τσίμπησαν από αλλού !

  3. Ο διαγωνισμός σας προβάλλεται στη σελίδα του jaba.gr στο facebook: http://www.facebook.com/jaba.gr,

    Μπορείτε να μας στέλνετε μελλοντικούς διαγωνισμούς μέσα από αυτή τη φόρμα: http://www.jaba.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%b9%ce%bd%cf%89%ce%bd%ce%af%ce%b1/

    Μπορείτε να ανακοινώσετε τους νικητές, στη σελίδα αποτελεσμάτων διαγωνισμών: http://www.jaba.gr/?p=14120

  4. Για μενα το συγκεκριμενο ειδος ειναι συνυφασμενο με την εφηβικη μου ηλικια και τα red alert, warcraft II και starcraft… ειδικα με το starcraft εχω λιωσει ωρες και ωρες….!! οποτε τι πιο φυσιολογικο να μην θελω να μπω σε αυτον τον διαγωνισμο!?!?????
    Θελω στο campaign του Heart of the Swarm, την kerrigan να θυμαται τις ανθρωπινες καταβολες της και γιατι οχι μεχρι και love story με καποιον χαρακτηρα απο τους ανθρωπους (πχ raynor!!!)

  5. Για να είμαστε τυπικοί απέναντι στους συμμετέχοντες και στους όρους του διαγωνισμού, προτεραιότητα θα έχουν αυτοί που εκπλήρωσαν πλήρως τους όρους. Έτσι και περισσέψουν κλειδιά μετά από εκείνη την κλήρωση, τα υπόλοιπα θα δωθούν σε αυτούς που συμμετείχαν έστω και “λειψά”. 🙂

  6. Αγαπημένο build: Muta/Ling/Bane στο ZvT

    Όσο για το σενάριο του HotS, αν και ελπίζω να κάνω λάθος νομίζω πως θα είναι το κλασσικό cliche story τις Blizzard. Η Kerrigan θα προσπαθήσει να σκοτώσει τον Mengsk και ο Raynor θα την σταματήσει για κάποιον ανόητο λόγο.

  7. αγαπάμε Protoss, και για πιο διασκεδαστικό build επιλεγουμε 2 gate immortal…

    όσο για το σενάριο στο expantion:
    Κλασσικά τίγκα στις ανατροπές (ή μήπως μία και καλή???)
    Η Κέριγκαν ηγείται των ορδών Ζεργκ, κάνει τα γλυκά μάτια στον Raynor για να τη βοηθήσει απέναντι στους Protoss, και μετά τον προδίδει και τον τρώει λάχανο…

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL