LATEST NEWS

To Crysis σώζεται από τους fans του

Όταν οι ίδιοι οι δημιουργοί αδιαφορούν για τις τύχες ενός αγαπημένου παιχνιδιού του κοινού, τότε εκείνος που αναλαμβάνει δράση για να δώσει πνοή συνέχειας σ’ αυτό είναι το ίδιο το κοινό φυσικά.

Το έχουμε δει πολλάκις το έργο, το βλέπουμε να συμβαίνει για μία ακόμη φορά στην περίπτωση του πρώτου (και καλύτερου) Crysis. Το κλείσιμο των servers του Gamespy είχε ως αποτέλεσμα να δεχθεί τεράστιο πλήγμα το multiplayer mode του τίτλου της Crytek. Η τελευταία όμως, όπως και η EA, αδιαφόρησαν πλήρως για τη συνέχιση της ύπαρξής του.

Ευτυχώς όμως δεν έκαναν το ίδιο και οι fans του υπέροχου first person shooter που ανήκουν στο GermanCrysis forum, που όχι μόνο φρόντισαν να κυκλοφορήσουν ένα patch που απαγκιστρώνει το παιχνίδι από τους νεκρούς Gamespy servers, καθιστώντας δυνατή και πάλι τη λειτουργία του MP mode, αλλά το προίκισαν και με 70 (!) επιπλέον χάρτες.

Είπατε κάτι για την αφοσίωσή τους;

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL