LATEST NEWS

13 Νοεμβρίου καταφθάνει η νέα έκδοση του PES

T’ ότι το Pro Evolution Soccer, όπως και το FIFA, θα κάνουν, για μία ακόμη συναπτή χρονιά, την εμφάνισή τους μόνο έκπληξη δε προκαλεί, αφού φαντάζει τελείως απίθανο τόσο η Konami όσο και η EA ν’ αφήσουν να περάσει έτος δίχως την “ανανεωμένη” έκδοση των δημοφιλών τίτλων τους. Πρόκειται άλλωστε για δύο video games που παραδοασιακά πετυχαίνουν πολύ υψηλό αριθμό πωλήσεων, οπότε ποιος ο λόγος να λείψουν, έστω και προσωρινά, από το προσκήνιο;

Μετά το πολύ μέτριο PES 2014, τα στελέχη της Konami φιλοδοξούν να παρουσιάσουν εμφανείς και ουσιώδεις βελτιώσεις στο φετινό παιχνίδι τους. Βεβαίως αυτό είναι κάτι που ακούμε ανελλιπώς κάθε χρόνο και λίγο προτού μας έρθει η νέα έκδοση, οπότε από μεριάς μας κρατάμε μικρό καλάθι κι αναμένουμε την εξαγωγή συμπερασμάτων επί του περιεχομένου του PES 2015.

Το πλέον σίγουρο είναι ότι πάνε πολλά χρόνια από τότε που ο τίτλος της Konami κατάφερε να κάνει τη διαφορά και να υποτάξει τον μεγάλο του αντίπαλο, οπότε δεν υπάρχουν περιθώρια για μία ακόμη ήττα. Σε λιγότερο από δύο μήνες θα είμαστε σε θέση να διαπιστώσουμε αν το Pro Evolution Soccer είναι ικανό για ένα μεγάλο και ουσιώδες comeback.

Το παρακάτω trailer πάντως μας ανοίγει την όρεξη, καθώς παρουσιάζει πολύ φυσική κίνηση και συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών, τόσο στην υποδοχή και τον έλεγχο της μπάλας, όσο και στις κεφαλιές αλλά και στα σουτ που εξαπολύουν.

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL