LATEST NEWS
Trending

Ανακοινώθηκε το Total War: Warhammer 3!

Στις οθόνες μας προς το τέλος της χρονιάς.

Ήταν κάτι που περιμέναμε με ανυπομονοσία που μόνο γιγαντώθηκε από ένα πρόσφατο teaser trailer. Η SEGA και η Creative Assembly ανακοίνωσαν σήμερα, 3 Φλεβάρη, το τρίτο (και πιθανώς τελευταίο) μέρος της σειράς Total War: Warhammer!

Η ανακοίνωση που λάβαμε ισχυρίζεται ότι θα μπορέσουμε να επισκεφτούμε ένα τεράστιο σκέλος της γεωγραφίας του κόσμου του Warhammer, από τις μυστηριώδεις Εκτάσεις στην Ανατολή (Lands of the East) μέχρι και τα διαβόητα Realms of Chaos. Στη διάθεσή μας θα έχουμε νέες φυλές από το World of Warhammer Fantasy Battles, συμπεριλαμβανόμενου του ντεμπούτου των Kislev και Cathay μαζί με Chaos factions (Khorne, Nurgle, Slaanesh, Tzeentch). Αναμφίβολλα με βάσει τα προηγούμενα πειστήρια θα έχουμε ποικιλομορφία στις στρατιές μας με ήρωες, γαργαντουοειδή ή ιπτάμενα τέρατα και νέες μαγικές δυνάμεις.

“Το όραμά μας, από την αρχή, ήταν να δημιουργήσουμε μία σειρά που απεικόνιζε ένα εκπληκτικό ταξίδι διαμέσω του κόσμου που όλοι αγαπήσαμε.,” λέει ο Game Director, Ian Roxburgh. “Η τεράστια στήριξη από τους παίκτες μας εξασφάλισε την επιτυχία των δύο πρώτων μερών της σειράς και εκτόξευσε τη φιλοδοξία μας σε νέα ύψη, δεν μπορούμε να περιμένουμε να το γευτεί ο καθένας σας.”

Ξεκινώντας μία νέα grand campaign, θα αναλάβουμε να σώσουμε ή να εκμεταλλευτούμε τη δύναμη ενός θνήσκοντος θεού. Κάθε φυλή προσφέρει ένα μοναδικό και διαφορετικό ταξίδι στο εφιαλτικό Chaos Realm, που κλιμακώνεται σε ένα endgame που θα καθορίσει τη μοίρα του κόσμου.

Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στο τέλος του 2021, ενώ οι προπαραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει στο Steam, στο Epic Games Store, και στην επίσημη σελίδα του παιχνιδιού. Προς το παρόν σας αφήνουμε με το announcement trailer και τις σχετικές εικόνες.

Παύλος Γεράνιος

Γέννημα-θρέμμα της Υπερβορείας, ο Παύλος έκανε καιρό να γνωρίσει την αλληλεπίδραση με την οθόνη. Τα πρώτα παιχνίδια που θυμάται να παίζει ήταν τα Gran Prix, Test Drive, Digger και Flight για DOS σε εποχές που οι περισσότεροι είχαν πλέον Windows... Αυτό δεν τον πτόησε και αγάπησε τη Μητέρα Πλατφόρμα από την πρώτη στιγμή. Θήτευσε και στην άγονη παραμεθόριο των κονσολών (πάντα σε σπίτια φίλων, ποτέ στο δικό του), αλλά το PC ήταν αυτό που τον κράτησε. Λάτρης των ποιοτικών τίτλων από όλα τα είδη, θεωρεί πώς η ιστορία και αυτό που θέλει να πει το παιχνίδι ως μέσο είναι το κυριότερο και όχι η ταμπέλα. Υπάρχουν πάντα οι εξαιρέσεις φυσικά...

7 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL