LATEST NEWS

Πρωτοχρονιάτικο Ultra Giveaway: Κερδίστε μία κάρτα γραφικών Asus HD 7790!!!

Το ότι είμαστε πρόθυμοι να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για την κοινότητά μας, μάλλον το έχετε καταλάβει ήδη. Το ότι λατρεύουμε αυτό που έχουμε δημιουργήσει, έναν χρόνο τώρα, πρέπει επίσης να σας έχει γίνει συνείδηση. Το ότι θα καταφέρναμε όμως να σας προσφέρουμε μία ολοκαίνουργια, σφραγισμένη, κάρτα γραφικών Asus HD 7790, αυτό πιθανώς να μην το περιμένατε!

Αυτό είναι το πρωτοχρονιάτικο δώρο από εμάς σε εσάς, οπότε ένας υπερτυχερός θα καλωσορίσει το 2014 με μία φρέσκια GPU στο εσωτερικό του μηχανήματός του. Ε, και ελπίζουμε συχνά πυκνά, όταν θα παίζει κάτι, να θυμάται ότι την κέρδισε μέσω του Ragequit.gr και να σκάει ένα χαμόγελο!

Επειδή κάπου εδώ είθισται να μπαίνει η συνοδευτική φράση “το προϊόν είναι μία προσφορά του καταστήματος –τάδε–“, οφείλουμε να βάλουμε κι εμείς το ανάλογο disclaimer. Το προϊόν αυτό λοιπόν είναι μία προσφορά του Admiral, του Borracho, του Hellion, του i-Vtec, του Kuivamaa, του manos426f, του nitro912gr, του Northlander, του Sephir, του Stuntman και του Volrath. Ναι, καλά καταλάβατε, αποφασίσαμε να το κάνουμε δώρο εμείς, από κοινού, σε έναν τυχερό από εσάς, δίχως τη συνδρομή κάποιας εταιρείας ή ενός καταστήματος. Όχι ότι το τελευταίο θα ήταν κακό φυσικά, κάθε άλλο, απλά εμείς μπορούμε και μας αρέσει να κάνουμε και το πρώτο!

Δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση έχουν όσοι είναι ήδη μέλη στο site μας 6+ μήνες, έχουν τουλάχιστον 100 posts, έχουν δεχθεί 50 κι εππλέον “Thank you” από άλλα μέλη, έχουν σχολιάσει περισσότερες από 25 φορές στα newsposts και το configuration του PC τους τιμολογείται κάτω των 300. Το τελευταίο θα το τσεκάρουμε μέσω του DxDiag file του PC σας, που θα μας στέλνετε, αλλά και τρίτων utilities, όπως Everest, Speccy κτλ.

Aν καταφέραμε να σας ψαρώσουμε έστω και λίγο με τα παραπάνω, μπράβο μας! Δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση έχουν άπαντες, όσοι δηλαδή είναι ήδη μέλη κι όσοι γίνουν έως τις 23:59 της Τετάρτης 1 Ιανουαρίου 2014. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη ημέρα φυσικά, όταν συνέλθουμε και ξεσουρώσουμε κι εμείς από την κρεπάλη της παρθενικής βραδιάς του νέου έτους. Για να είστε υποψήφιος νέος κάτοχος της κάρτας, αρκεί να αφήσετε ένα σχόλιο στο παρόν newspost.

Αν λοιπόν το επετειακό giveaway μας, με τα 75+ κλειδιά για games συγκέντρωσε 87 συμμετοχές, φιλοδοξούμε η HD 7790 που σας προσφέρουμε να καταρρίψει με ευκολία τον παραπάνω αριθμό. Δεν είναι υπερβολικά φιλόδοξο αυτό από μεριάς μας, είναι;

 

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

164 Comments

  1. Με ψαρώσατε παλιόπαιδα, και είμαι και στα λελέ μου τρομάρα μου 😀
    Από την άλλη, και να ίσχυαν οι δρακόντειοι κανονισμοί/τρολλάρισμα, θα μπορούσα να συμμετέχω.:P
    Οπότε δηλώνω συμμετοχή, γιατί κακά τα ψέματα, η πιστή μου Radeon HD2600XT πρέπει να αποσυρθεί γκουχ *Witcher 3* γκουχ.

  2. Ε είστε τελείως τρελοί (και μερακλήδες).
    Αν κερδίσω, και κατ’ επεκταση οδηγηθώ σε ολική αναβάθμιση (αν βαλω τη καρτα στο τωρινο μου συστημα θα ειναι σαν να βαλω κινητηρα σε άλογο), απο το πουθενα, θα ειναι το δευτερο πιο απροοπτο πραγμα στο οποίο θα με έχετε παρακινήσει.
    Το πρώτο είναι να επισκέπτομαι καθημερινά ένα σαητ και να αποτελω κομματι μου (μονο σε αυτο το φορουμ εχω τοσα ποστς!), να εχω διαμορφωσει τετοια κριτηρια χάρις αυτό, που ειναι πλέον απαραίτητος χωρος για τα ενδιαφεροντα μου, για τον τρόπο που αντιλαμβάνομαι τα πράγματα.

    Και φταίτε για αυτό εσείς! Όλοι! Και οι συντάκτες και οι χρήστες!
    Χρόνια πολλά ρε αλάνια, καλές εορτές, και θα το ξαναπω.

    Είστε τρελοί!

  3. αυτο ειναι γκιβαγουει, μαμω τον ατμο μου μεσα, μαμω….
    μερακληδικο δωρο, μπραβο σε ολους σας.
    ω, ναι, συμμετεχω με τα χιλια…
    να δω πως θα το ξεπερασετε αυτο….
    ευκολα!! την επομενη φορα ολόκληρος πισής για δωρο.
    συνεχιστε να μας τρελαινετε.

  4. Ευχαριστούμε για το δώρο! Να ρωτήσω, είναι κωδικός για το Steam ή κάποια άλλη ψηφιακή πλατφόρμα (GOG κτλ) ;;
    Ή είναι σε retail συσκευασία.
    Αν με τα παραπάνω σας ψάρωσα έστω και λίγο τότε μπράβο μου.
    Φέρτε τώρα την κάρτα γρήγορα να την κουμπώσω στη μητρική μου, γιατί έχω να χαρώ γραφικά από το 2011 που κάηκε η 8800gts.
    Ευχαριστώωωωωω

  5. Ποοοο ψάρωσα άσχημα με τους όρους που βάλατε,αμφισβήτησα αν τους πληρώ κιόλας.Σας ευχαριστούμε για το δώρο και είναι σίγουρα πιο “σπουδαίο” που είναι δικιά σας δωρεά.Καλή μας τύχη λοιπόν και ο τυχερός να τη χαρεί όπως της αξίζει!

  6. Ρε σεις, ρε, άντε να χαθείτε ρε. Παίζετε με τον αγουροξυπνημένο κοσμάκη που διαβάζει

    έχουν σχολιάσει περισσότερες από 25 φορές στα newsposts και το configuration του PC τους τιμολογείται κάτω των 300€.

    και σκέφτεται “πρέπει να ψάξω όλα τα newspost τώρα να δω αν έχω 25?”.

    Πολλά συγχαρητήρια ακόμα μία φορά που δίνεται ένα μεγάλο κομμάτι του εαυτού σας σε αυτό το site και αυτό φαίνεται κάθε φορά ! Μακάρι ο κόσμος να το εκτιμήσει όπως πρέπει ! Ένα μεγάλο μπράβο από μένα σε όλους σας για την πολύ καλή δουλειά !
    Δε θα συμμετάσχω στην κλήρωση, ας την κερδίσει κάποιος που την έχει πραγματικά ανάγκη !

    Καλές γιορτές, καλά αποτελέσματα στους υποψήφιους και ο καινούριος χρόνος να είναι ακόμα ομορφότερος σε τούτο το site !

  7. Μπράβο Admiral, Borracho, Hellion, i-Vtec, Kuivamaa, manos426f, nitro912gr, Northlander, Sephir, Stuntman και Volrath!! ( Σε τυχαία αλφαβητική σειρά). Παροτρύνετε τέτοιες ενέργειες για υμάς και παράλληλα σχηματίζετε χαμόγελα στα πρόσωπα μας.

    Καλή επιτυχία σε όλους μας!

    Ultra ευχαριστήρια 🙂

  8. δηλώνω συμμετοχή αφού πρώτα σας πω πολλά μπράβο για την κίνησή σας να προσφέρετε αυτήν την κάρτα από δικά σας χρήματα, κάτι που σας τιμά και πρέπει να εκτιμηθεί! όσον αφορά στα της κλήρωσης, αν σκεφτεί κανείς ότι στο giveaway των 75+ κλειδιών και των άλλων τόσων επιλαχόντων σε σύνολο 87 συμμετοχών δεν είχα αυτή τη μικρή δόση τύχης που χρειαζόταν να είμαι μέσα σε αυτούς, τώρα που και οι συμμετοχές λογικά θα είναι πολύ περισσότερες και η κάρτα μόνο μία δεν έχω πολλές προσδοκίες αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία! και πάλι πολλά μπράβο!

  9. Μέσα δαγκωτό :worship: :worship: :worship: Ευχαριστούμε πολύ παιδιά να είστε καλά, καλές γιορτές. Καλοπαίχνιδη σε όποιον τύχει.
    Σκεφτήκατε να συμπληρώσετε το όνομα του site; Εκτός από Ragequit Gaming Portal και The Givaway δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει!

  10. Παιδιά ειλικρινά χίλια μπράβο! Έμεινα κάγκελο όταν το διάβασα! Σας ευχαριστούμε πολύ!
    Βάλτε και εμένα στην κλήρωση!

    ΥΓ: Άρχοντα Μποράτσε φαντάζομαι θα σπρώξεις λιγάκι την ”τύχη” προς το μέρος μου μιας και είμαι απ’τους πλέον πιστούς δούλους σου, ε? :D:P

  11. Τί λείπει να δεις…τι λείπει..α ναί!!
    Βάλτε και ένα step by step easy installation guide σε pdf, με φωτος topless μποράτσου και σχολιασμό Μπάμπη της ηλεκτρικής. Ο Μπάμπης δε πήρε πολύ χώρο στο προηγούμενο μπορατσοguide και στεναχωρήθηκα! :p

    Καλές γιορτές και καλή δύναμη σε όλους παίδες. Εκπληκτική κίνηση, count me in.

  12. Εσείς μας κάνετε πρωτοχρονιάτικο δώρο????
    Μάλλον το ανάποδο θα έπρεπε να γίνει με τις δεκάδες ώρες παρέας και δημιουργικής ανάγνωσης που μας έχετε χαρίσει ένα χρόνο τώρα (που είναι το donation button? – σε άλλα sites το έχουν πρώτη μούρη). Η αλήθεια είναι πως με ψαρώσατε, ήμουν έτοιμος να αφήσω comment για ευχές χωρίς να δηλώσω συμμετοχή.
    Φυσικά και είμαι μέσα.
    Χρόνια πολλά παίδες, να ‘στε όλοι καλά, και τα καλύτερα έρχονται.

  13. Χρόνια πολλά στους έντεκα που αποτελούν την ομάδα
    και που στα απέραντα της γης δοξάζουν την Ελλάδα .
    Τους ξέρουνε στην Αίγυπτο τους ξέρουν στην Κορέα
    τους ξέρουν στα φαγάδικα στον μακρινό Καρέα.
    Αλλά και την Πετρούπολη στη Δάφνη στη Γλυφάδα
    είναι παντού η πιο ξακουστή συντακτική ομάδα.
    Γράφουν ώρες ατέλειωτες λιώνουν στυλό, μολύβια
    Θεέ μου ποσό κουράζονται να παίζουνε παιχνίδια.
    Κι εγώ που αφιλοκερδώς τους γράφω αυτό το έπος
    δεν τους ζητώ αντάλλαγμα, δεν θέλω κάποιο κέρδος.
    Μα αν με φαν κυκλώματα και κάρτα δεν κερδίσω
    Στο ποίημα όσα έγραψα όλα τα παίρνω πίσω.

  14. Δυστυχώς όμως, όπως μπορείς κι εσύ να δεις, δε πρόλαβες το deadline συμμετοχής, οπότε -για να είμαστε δίκαιοι και σωστοί- δε μπορούμε να σε συμπεριλάβουμε στην κλήρωση. Δε πειράζει, next time!

    Συνεπώς οι συμμετοχές κλείσανε, θα καταρτιστεί η -μεγάλη- λίστα των υποψηφίων νικητών και θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη κλήρωση αύριο.
    Τι ώρα;
    Δε ξέρουμε ακόμη, αφήστε άλλωστε να έχει και λίγο σασπένς το πράγμα!

  15. OK, αρκετά το παρατράβηξα με την αναμονή, παραθέτω για αρχή τη λίστα συμμετοχών κι έρχεται αμέσως και το video που δείχνει ποιος είναι ο μεγάλος νικητής!

    1. ak-47
    2. vtheofilis
    3. Stamatimenos
    4. castorsia
    5. tsosmi
    6. manos2666
    7. apo208
    8. Sandwraith_
    9. Brother Bruce
    10. Angron
    11. Grmadness
    12. JonIrenicus13
    13. skoros
    14. OxidE
    15. Dark Archon
    16. panathem
    17. Dreamlord
    18. Velzevoul
    19. RCkiller
    20. Uninvited
    21. makelaris
    22. Lorgrim
    23. agios
    24. c3rberoz
    25. Tom G
    26. Steel_Havoc
    27. Theios Jara
    28. tony
    29. Tsok
    30. [email protected]
    31. Myrmidonas
    32. bspus
    33. sanada
    34. kaoukis
    35. theonirvana
    36. Crusader
    37. tsioudiver
    38. Garoth
    39. f2bnp
    40. soad667
    41. ChaoSun
    42. kostass13
    43. wedob13
    44. Great0ldOne
    45. spidey
    46. Eccentric
    47. Crappy_Nukem_3D
    48. obelix3
    49. maladroid
    50. Quake_gl
    51. egmjap
    52. kara
    53. Chejim
    54. noFEAR
    55. Petross
    56. Ser
    57. desertsky72
    58. Sisyfos12
    59. Manubell
    60. Epitaph
    61. elric
    62. Adhan
    63. angelkr
    64. Arwindan
    65. devilride
    66. katatonicangel
    67. iosif_out
    68. pitsinius
    69. apoteron
    70. tyrion395
    71. Xorxhs
    72. cook
    73. ZombieCow
    74. DrSane1984
    75. giovanna
    76. mastronikos
    77. lelos kounelos
    78. maxstrax
    79. Stormrider
    80. Corvo
    81. mythos1900
    82. Nest
    83. Havanezos
    84. Skygrinder
    85. dark_fighter
    86. chrispower
    87. Nami.
    88. gvorris
    89. Cardinal
    90. Chronomancy
    91. tasos9851
    92. Jesulas
    93. GregPcGamer
    94. andfotradagast
    95. typou
    96. papakos
    97. Dimitrios
    98. TheWarlock
    99. depi
    100. NIKOΛΑΟΥ
    101. gnt.grx
    102. andreas85
    103. Indypanos
    104. efizois
    105. [email protected]
    106. Lucky Shamrock
    107. thomast134
    108. DukeM
    109. [email protected]
    110. aristeidisX
    111. RedWhite
    112. Notar
    113. vivinousi
    114. akislxt
    115. dtadkrina
    116. dora.dk
    117. [email protected]
    118. Themis
    119. drobiani
    120. Bathory
    121. Amatyultar
    122. jokul
    123. Beren62
    124. boukas
    125. herc21
    126. dvnho5
    127. Notou
    128. nektarios90
    129. DrakoDa
    130. [email protected]
    131. Somebody28
    132. [email protected]
    133. [email protected]
    134. [email protected]

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL