Reply To: S.T.A.L.K.E.R. series (LTTP & more)

#389588
Παναγιώτης ΜητράκηςΠαναγιώτης Μητράκης
  • Υφυπουργός Πολιτισμού
  • Posts: 8307
Offline
Replies: 8307
Been thanked: 449 times

Για το anti-radiation δε γνωρίζω καθώς η έκδοση που είχα παίξει δεν πρέπει να το είχε, ίσως να είναι αυτό που λέει ο Agent47.
To teleport ουσιαστικά είναι fast travel. Δεν το λες και cheat αφού μπορείς απλά να το χρησιμοποιήσεις για να πας από μια έξοδο του χάρτη σε μια άλλη (δε σε μεταφέρει σε διαφορετικό χάρτη). Το θέμα είναι ότι θα ρισκάρεις να το κάνεις αν δεν έχεις ανοίξει όλη την περιοχή πρώτα; Που ξέρεις αν εκεί που θα spawnάρεις δεν υπάρχει κάποιο μπλόκο αντίπαλων stalkers ή ακόμα χειρότερα κανά κοπάδι από mutants;
Εγώ το χρησιμοποιούσα απλά για να γλυτώνω το backtracking (μερικοί χάρτες είναι πολύ μεγάλοι) σε χάρτες που είχα ήδη εξερευνήσει (άλλο ένα στοιχείο που πρόσθεσαν στους μεταγενέστερους τίτλους με τη μορφή guides που σε πήγαιναν σε διάφορα points of interest).

EDIT

Bald_Killer_Clone wrote:
Το Lost Alpha είναι stand alone άρα δεν χρειάζεται το παιχνίδι, σωστά? Ποιο είναι το ακριβές link? Εχω κατεβάσει το αρχείο Lost Alpha Patch v1.3003.
Ναι, standalone είναι. Από εδώ το κατεβάζεις: http://www.moddb.com/mods/lost-alpha/downloads
Κάτω που έχει και τα patches, θα βρεις και 4 μέρη της έκδοσης 1.3000. Το είχα γράψει κάπου στην αρχή του θρεντ αλλά καλού κακού το ξαναλέω… δεν χρειάζεται να κάνεις extract και τα 4, αρκεί μόνο το πρώτο αρκεί να βρίσκονται όλα στο ίδιο μέρος π.χ. επιφάνεια εργασίας. Το παιχνίδι μετά την εγκατάσταση θα πρέπει να καταλαμβάνει περίπου 16GB στο σκληρό.

Wind and stone, I search my heart and find...

Back to top button
Follow on Feedly

Close
Close