LATEST NEWS

Gabe Newell: “Steambox prototypes σε 3-4 μήνες”

O Gabe Newell, συνιδρυτής και επικεφαλής της Valve, ήταν το τιμώμενο πρόσωπο στα χθεσινά βραβεία BAFTA (British Academy of Film and Television Arts). Ο γνωστός στους gamers και ως “Gaben” κέρδισε το βραβείο BAFTA Fellowship για την προσφορά του στο gaming και, λίγο πριν από την έναρξη της τελετής, μίλησε στο βρετανικό δίκτυο BBC για το περίφημο Steambox. Η πιο σημαντική είδηση αφορούσε την εμφάνιση των πρώτων Steambox prototypes, τα οποία θα αρχίσουν να αποστέλλονται στους beta testers σε 3-4 μήνες από σήμερα. Όταν ρωτήθηκε για τη φάση στην οποία βρίσκεται η ανάπτυξη του Steambox, ο Newell ανέφερε οτι η Valve συζητά με τους κατασκευαστές για το χρονοδιάγραμμα της κυκλοφορίας του, ενώ συμπλήρωσε οτι η εταιρία εργάζεται για να βρει τη χρυσή τομή μεταξύ θορύβου, θερμότητας και επιδόσεων.

Η συνέντευξη δε θα μπορούσε να λήξει χωρίς μια ερώτηση για το Half-Life 3 αλλά, αν περιμένατε κάποια μεγάλη αποκάλυψη, θα απογοητευτείτε. Ο Νewell χαμογέλασε και απέφυγε να δώσει ξεκάθαρη απάντηση, λέγοντας απλώς οτι δε μπορεί να μιλήσει για το θέμα.

[εικόνα: BBC]

Αλέξανδρος Γκέκας

Αφοσιωμένος PC gamer, ο Αλέξανδρος παίζει τα πάντα ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής, δείχνει όμως προτίμηση σε turn-based, strategy, RPGs και θεωρεί το UFO: Enemy Unknown ως το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κατά τα άλλα, προσπαθεί να κρύψει τα χελωνίσια αντανακλαστικά του αποφεύγοντας το competitive multiplayer γιατί, λέει, "δεν του ταιριάζει" και αναζητά τρόπους ώστε να αναγνωριστεί η "Church of Gaben" ως επίσημη θρησκεία στη χώρα μας.

3 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL