LATEST NEWS

Φήμες για νέα Silent Hill games

Konami και Bloober συνεργάζονται

Η Konami ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι υπέγραψε στρατηγική συνεργασία με τον developer Bloober Games (The Medium) και οι φήμες αναφέρουν ότι στα πλαίσια της συνεργασίας το studio θα αναπτύξει ένα νέο game στη σειρά των Silent Hill. Η έκπληξη έρχεται από το ρεπορτάζ του site Video Games Chronicle που αναφέρει ότι είναι πιθανό η Konami να έχει και δεύτερο Silent Hill project στα σκαριά, αυτή τη φορά από κάποιον ιαπωνικό developer. Φαίνεται λοιπόν πως μετά από χρόνια αδράνειας υπάρχει ξανά δραστηριότητα γύρω από μια ιστορική franchise όπως το Silent Hill και ίσως είναι ένα δείγμα ότι η Konami ενδιαφέρεται ξανά να εκμεταλλευτεί την πλούσια συλλογή από IPs που έχει στη διάθεσή της.

Αλέξανδρος Γκέκας

Αφοσιωμένος PC gamer, ο Αλέξανδρος παίζει τα πάντα ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής, δείχνει όμως προτίμηση σε turn-based, strategy, RPGs και θεωρεί το UFO: Enemy Unknown ως το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κατά τα άλλα, προσπαθεί να κρύψει τα χελωνίσια αντανακλαστικά του αποφεύγοντας το competitive multiplayer γιατί, λέει, "δεν του ταιριάζει" και αναζητά τρόπους ώστε να αναγνωριστεί η "Church of Gaben" ως επίσημη θρησκεία στη χώρα μας.

9 Comments

  1. [QUOTE=”Chosen Undead, post: 574667, member: 103617″]
    Συμφωνώ. Και ένα hd remaster collection για τα υπόλοιπα στο steam
    Δηλαδή τα 2,3,the room, homecoming, downpour, origins, shattered memories & the book of memories.
    Πόπο κοίτα χρήμα που θα βγάλουν αν τα πουλάνε ένα ένα όλα αυτα
    [/QUOTE]

    Ναι αλλά ας μην ξεχνάμε ότι αρκετοί γιαπωνέζοι publishers αποφασίζουν φαινομενικά στην τύχη. Για παράδειγμα, το γεγονός ότι ακόμα δεν υπάρχει ένα Metal Gear Solid Collection σε PC είναι για να σταυροκοπιέσαι.

  2. Δεν μπορώ να πω οτι περιμένω και πολλά μιας και η κοναμι είναι πιο ψοφίμι απο ποτέ, αλήθεια εκτός απο το pes κυκλοφορεί τίποτα αλλο αξιόλογο; Τελευταίο παιχνίδι που θυμάμαι να κυκλοφόρησε είναι αυτή η δολοφονία του metal gear

  3. [QUOTE=”steel_havoc, post: 574680, member: 102729″]
    Δεν μπορώ να πω οτι περιμένω και πολλά μιας και η κοναμι είναι πιο ψοφίμι απο ποτέ, αλήθεια εκτός απο το pes κυκλοφορεί τίποτα αλλο αξιόλογο; Τελευταίο παιχνίδι που θυμάμαι να κυκλοφόρησε είναι αυτή η δολοφονία του metal gear
    [/QUOTE]
    Reaction στο trailer από το SH που θα ανακοινωθεί

    [SPOILER][MEDIA=youtube]C81rZmg-uFA[/MEDIA][/SPOILER]

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL