LATEST NEWS

Draugen, το survival horror του Ragnar Tornquist

H Red Thread Games του Ragnar Tornquist, εργάζεται αυτό τον καιρό πυρετωδώς επάνω στο Kickstarter-ωμένο, Dreamfall Chapters, το πολυαναμενόμενο νέο μέλος της επικής σειράς του Νορβηγού ονειροποιού. 

Από το πουθενά σχεδόν, ανακοίνωσαν πως χάρη σε μια επιδότηση που έλαβαν από το Νορβηγικό Κινηματογραφικό Ινστιτούτο, μπορούν να κυκλοφορήσουν το Draugen, ένα first person survival horror παιχνίδι, η δράση του οποίου θα τοποθετείται στο 1920 και συγκεκριμένα ανάμεσα στα Νορβηγικά φιόρδ και τα απόκρημνα βουνά της ιδιαίτερης πατρίδας τους. Κεντρικός άξονας της δράσης θα είναι το Σκανδιναβικό φολκλόρ και είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιούν την εκπληκτική ιδέα που ανέπτυξαν στο αρχικό κεφάλαιο του -τραγικά υποτιμημένου- The Secret World ως ολοκληρωμένο -επιτέλους- παιχνίδι.

Το περιμένουμε πώς και τί!

Στέφανος Κουτσούκος

Ο Στέφανος Κουτσούκος ή αλλιώς "The Artist Formerly Known As Borracho", διέπραξε ποικίλα εγκλήματα τα οποία τον οδήγησαν σε μια ριζική επανεκτίμηση των προτεραιοτήτων και αξιών του. Υπηρέτησε περήφανα στην πειρατική αρμάδα του Ragequit.gr από την ίδρυση του ιστοτόπου το 2012 ως το Μάη του '19.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL