LATEST NEWS

Έφυγε από τη ζωή ο Kirill Pokrovsky


Warning: Undefined array key "host" in /home/admin/web/ragequit.gr/public_html/wp-content/plugins/jannah-optimization/inc/lazyload.php on line 165

Όπως γνωστοποίησε η Larian Studios μέσω της Kickstarter σελίδας του Divinity: Original Sin, απεβίωσε την 1η Ιουνίου ο μουσικοσυνθέτης Kirill Pokrovsky, ο άνθρωπος ο οποίος είχε συνυφάνει το όνομά του με τις μελωδίες που συνόδευαν τα παιχνίδια της δημοφιλούς σειράς Divinity. Τα ακριβή αίτια του θανάτου του δεν έχουν καταστεί σαφή προς το παρόν. Ήταν μόλις 50 ετών.

Εμείς να του ευχηθούμε καλό ταξίδι και θα τον θυμόμαστε για πάντα μέσα από τις υπέροχες συνθέσεις του. 

Kirill

 

Παναγιώτης Μητράκης

Τέκνο των 80's, ξεκίνησε τη gaming πορεία του με coin-ops και το κλασικό Game Boy. Ξαπόστασε στο αγαπημένο του SNES και ήρθε σε επαφή με το PC gaming το 1998, με παιχνίδια-σταθμούς όπως Half-Life και Baldur's Gate. Δε λέει όχι σε (σχεδόν) κανένα είδος αλλά έχει μια προτίμηση σε RPG και survival horror και προσπαθεί να μυήσει κι άλλους στα Silent Hill, τα S.T.A.L.K.E.R. και τις δημιουργίες της Looking Glass και της Obsidian.

3 Comments

  1. Για μένα κάποιοι συνθέτες όπως ο Pokrovsky, ο Skorupa, o Rozenkranz, κτλ. όσον αφορά στα rpg, είναι από τις περιπτώσεις που έσπασε το καλούπι όταν ήρθαν σε αυτό τον κόσμο. Μπορεί κάποιοι όπως ο Soule (άφταστη κορυφή το soundtrack του πρώτου ID) ή o Ζur να έχουν πλουσιότερο βιογραφικό και αμέτρητες κλασικές συνθέσεις αλλά μουσικοί όπως οι 3 πρώτοι δεν μοιάζουν με κανένα άλλο συνάδελφό τους παίζοντας έξω από συμβατικές φόρμες, κι αυτό είναι μεγάλη μαγκιά από μόνο του.
    +1 Brother, ένα μέρος της ταυτότητας των Divinity ήταν και η μουσική του Pokrovsky.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL