LATEST NEWS

[UPDATED] Kickstarter για το Sociable Soccer

Update: H απογοητευτική πορεία της καμπάνιας οδήγησε τον John Hare στην απόφαση να προβεί στην ακύρωσή της, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι η ανάπτυξη του παιχνιδιού προχωράει κανονικά. Μένει να δούμε αν το Sociable Soccer θα βρει publisher κι αν θα καταφέρει να κυκλοφορήσει στην προγραμματισμένη ημερομηνία.

Αρχική είδηση 13/11/2015: Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες απ’ τη στιγμή που ο Dino Dini ανακοίνωσε την πρόθεσή του να δημιουργήσει ένα νέο Kick Off, δυστυχώς όμως μόνο για τις κονσόλες της Sony, πιο συγκεκριμένα τα PS4 και PS Vita.

Ωστόσο αυτό δε χρειάζεται να μας απασχολεί πολύ, ούτε και να μας στεναχωρεί, καθώς ήρθε η σειρά ενός άλλου γνωστού game designer, του John Hare, συνιδρυτή της Sensible Software και σχεδιαστή της θρυλικής σειράς των Sensible Soccer παιχνιδιών ν’ ανακοινώσει την πρόθεση δημιουργίας ενός football game που θ’ αποτελέσει τον πραγματικό πνευματικό διάδοχο του Sensible Soccer.

Τα χρήματα που επιζητά μέσω της Kickstarter καμπάνιας δεν είναι λίγα, καθώς ο στόχος έχει τεθεί στις £300.000, διόλου ευκαταφρόνητο ποσό. Με την εκκίνηση να μην είναι αυτή που θα περιμέναμε, καθώς μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί μόλις £19.000, μαρτυρώντας ότι δεν υπήρχε το κύμα ενθουσιασμού που θα επιθυμούσαν ο Hare κι η ομάδα του, ενδιαφέρον θα έχει να δούμε αν θα συγκεντρωθούν τελικά τα χρήματα.

Αν συμβεί το τελευταίο, τότε στα τέλη του 2016 θα έχουμε τη δυνατότητα να δούμε τη μοντέρνα αναβίωση ενός εκ των πλέον λατρεμένων football games, που υπόσχεται πολλαπλές κάμερες απεικόνισης, γρήγορη δράση, καθώς και περισσότερες από 500 ομάδες.

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

5 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL