LATEST NEWS

“Ψήνεται” νέο Watchdogs;

Είναι πολύ της μόδας τώρα τελευταία να γνωστοποιείται ο σχεδιασμός ενός παιχνιδιού μέσα από ένα “λάθος” στο οποίο υποπίπτει κάποιος που ανήκει στην ομάδα σχεδιασμού του. Μόλις αυτό πυροδοτήσει τις φήμες για το παιχνίδι που αφορά, ακολουθεί η απαραίτητη διόρθωση. Έτσι κι αλλιώς η δουλειά έχει γίνει…

Όλως τυχαίως λοιπόν, ο Julien Risse, ένας εκ των προγραμματιστών του Watchdogs, εσφαλμένα ανέφερε στον Linkedin λογαριασμό του ότι εργάζεται πάνω στο sequel του παιχνιδιού της Ubisoft. Στη συνέχεια προέβη σε απομάκρυνση της καταχώρησης κι αφού πρώτα το Videogamer την ανακάλυψε. Σε επικοινωνία που ακολούθησε μεταξύ του γνωστού site και του Γαλλικής εταιρείας, η τελευταία αρνήθηκε να προβεί στον οποιοδήποτε σχολιασμό.

Κοντός ψαλμός αλληλούια όμως, η E3 δεν αργεί…

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

4 Comments

  1. Τώρα θα έχει μεγαλώσει ο μικρός Μπεν και θέλοντας να γίνει σαν τον θείο Άιντεν, ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΑΤΡΙΚΗ ΦΙΓΟΥΡΑ που γνώρισε ποτέ, θα αρχίσει τις κακές παρέες. Και κάπου εκεί θα μπλέξει με τον υπόκοσμο, ναρκωτικά, black hats και γενικά όλα όσα έπρεπε να κάνει ο Aiden και δεν έκανε ποτέ, γι’αυτό κι έμεινε τόσο αδιάφορος. Και κάπου εκεί θα τον κυνηγά η μάνα του να τον βγάλει από τον βούρκο και θα το γαμήσει η Ubi σεναριακά όπως μόνο αυτή ξέρει.

    Να επαναλάβω πάντως πως όσο γτπ κι αν ήταν ο πρωταγωνιστής, καραγούσταρα το ίδιο το game. 100% και τα ρέστα. Kρίμα που το να βλέπεις να ξεδιπλώνεται η ιστορία ήταν αγγαρεία του κερατά.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL