LATEST NEWS

[UPDATED] Ετοιμάζεται το Shadow Tactics – Blades of the Shogun

Update 14/09/2016: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού κι είναι η 6η Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους.

Αρχική είδηση 20/03/2016: Εκτός των τίτλων που έχει ήδη αποκαλύψει, η Daedalic Entertainment ανακοίνωσε στα πλαίσια της φετινής GDC τη συνεργασία της με τη Mimimi Productions για την επερχόμενη κυκλοφορία ενός real-time tactics τίτλου, του “Shadow Tactics-Blades of the Shogun”.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο press-kit, το παιχνίδι θα εξελίσσεται στην αρχαία Ιαπωνία, την εποχή των Shogun, των Ninja και των Samurai, θα μας δίνει τον έλεγχο πέντε διαφορετικών χαρακτήρων, υποσχόμενο περί τις 25 ώρες χορταστικού gameplay. 

Ασφαλώς έκαστος χαρακτήρας θα έχει τ’ ατού και τις αδυναμίες του, οπότε θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε κατάλληλα τα πρώτα και να προσέχουμε τις δεύτερες, ούτως ώστε να φέρουμε σε πέρας καθεμία αποστολή. Το πολύ ενδιαφέρον αυτό παιχνίδι, που ασφαλώς στο μυαλό όλων μας φέρνει την “Commandos” σειρά, καθώς κι εκείνες που την ακολούθησαν, σαν τα “Desperados” και “Robin Hood-Legend of Sherwood”, θα μας έρθει εντός του τετάρτου τριμήνου του 2016. 

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

2 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL