LATEST NEWS

Rift Free to Play

Η Trion Worlds πήρε την μεγάλη απόφαση και από το Patch 2.3 Empyreal Assault στις 12 Ιουνίου, ο κόσμος της Telara ανοίγει τις πόρτες του σε όλους! Και όταν λέμε σε όλους, το εννοούμε!

Σύμφωνα με τους δημιουργούς, το παιχνίδι όχι μόνο δε θα έχει περιορισμούς στις περιοχές, στα Raids/Warfronts και στο Level cap, αλλά δεν θα έχει ούτε χαρακτήρα Pay to Win και τα ισχυρότερα αντικείμενα θα μπορούν να βρεθούν μόνο παίζοντας!
Το δε Store θα έχει διάφορα διακοσμητικά μπιχλιμπίδια, mounts, pets και λοιπά πράγματα που μπορεί να τραβήξουν το ενδιαφέρον των παικτών να τα αγοράσουν και να έχει κάποια έσοδα το παιχνίδι.

Οι παίχτες που ξεκινάνε ως F2P, θα έχουν 2 θέσεις για χαρακτήρες και 3 θέσεις για τσάντες, όσοι έχουν αγοράσει το παιχνίδι (αλλά δεν είναι πλέον συνδρομητές) θα έχουν διαθέσιμες 6 θέσεις για χαρακτήρες και 5 θέσεις για τσάντες, ενώ όσοι έχουν αγοράσει το Storm Legion Expansion ή γίνουν συνδρομητές από εδώ και πέρα θα έχουν 6 θέσεις για χαρακτήρες, 5 για τσάντες και τα νέα classes (Souls) του expansion, ενώ θα λαμβάνουν κάποια μόνιμα in game boosts, όπως +15% φράγκα από αγοροπωλησίες και loot, +10% mount speed, τζάμπα boosts για διάφορα πράγματα στο παιχνίδι και ειδικά summons (με cooldown) για να μπορούν να καλέσουν από το πουθενά διάφορους NPCs όπως πχ κάποιον τραπεζίτη για να έχουν πρόσβαση στην τράπεζα, χωρίς να πάνε σε κάποια πόλη του παιχνιδιού.

Επιπλέον ανάλογα με το πόσο καιρό είσασταν συνδρομητές θα έχετε και άλλα δωράκια, λεπτομέρειες για τα οποία θα ανακοινωθούν εν καιρό.

Περισσότερα: http://eu.riftgame.com/en/promo/freetoplay.php

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL