LATEST NEWS

[UPDATED] Το Dead or Alive 5 στα PCs;

UPDATE: Είναι επίσημο πλέον, το Dead or Alive 5 θα εμφανιστεί κανονικά και στα PC μας. Σύμφωνα με τη σελίδα του Steam, όπου το παιχνίδι είναι ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελία, το Dead or Alive 5: Last Round θα κυκλοφορήσει στις 17 Φεβρουαρίου 2015

Καλώς να μας έρθει λοιπόν!


ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ: Τ’ ότι τα beat ’em up games γνωρίζουν μία περίοδο δεύτερης άνθισης στα PCs το γνωρίζουμε άπαντες. Η συνεχής παρουσία των Street Fighter 4 παραλλαγών, τα Mortal Kombat Komplete Ediition και Injustice: Gods Among Us αλλά κι η διαφαινόμενη άφιξη του επερχόμενου Tekken 7, πιστοποιούν τον παραπάνω ισχυρισμό.

Η Dead or Alive σειρά αποτελεί μία ακόμη οικογένεια παιχνιδιών που δεν είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε μέχρι σήμερα. Μία ανάρτηση του Play-Asia όμως έρχεται να δημιουργήσει την πεποίθηση ότι κι αυτή η παράδοση σύντομα πρόκειται να σπάσει. Όπως μπορείτε κι εσείς να δείτε, το παιχνίδι φέρεται ότι θα κυκλοφορήσει και σε PC.

Αν δε πρόκειται λοιπόν περί λάθους του καταστήματος, ετοιμαστείτε γι’ ακόμη περισσότερο ξύλο! Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία που αναπτύσσει τον τίτλο, η Tecmo Koei, δεν έχει διαψεύσει μέχρι στιγμής την είδηση. Πιθανώς η από μέρους της κίνηση τον Απρίλιο να ζητήσει την εκδήλωση ενδιαφέροντος για το DoA 5 από πλευράς των PC gamers στη FB και Twitter σελίδα της να μην ήταν και τόσο τυχαία…

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

7 Comments

  1. /ΣΠΑΣΙΚΛΑΣ_MODE_ON
    Τα Dead or Alive Fighting Games είναι παίδες. Beat ’em Up είναι παιχνίδια σαν το Cadillacs And Dinosaurs.
    /ΣΠΑΣΙΚΛΑΣ_ΜΟDE_OFF
    Μακάρι να δούμε πολλά ακόμη ανεξάρτητα από $ony και Nintendo ιαπωνικά στούντιο, να φέρνουν ποιοτικές δουλειές στο PC.

  2. Τα physics πρέπει να σπέρνουν σε αυτό το παιχνίδι, fingers crossed για ξεκλείδωμα της ανταμοιβής με τις βυζοτιράντες και τα λουλουδοστέφανα.
    Άσχετο, ξέρει κανείς το steam account της Sarkeesian? Θέλω να της στείλω invite να παίζουμε διπλά, είμαι σίγουρος ότι τη λατρεύει τη σειρά!!!

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL