SPECIALS

Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα, ρεμάλια!

Τζάκι, μελομακάρονα, εκπτώσεις στο Steam, αμυδρές ελπίδες ξεκαθαρίσματος του backlog…όλα βέβαια σημάδια πως έχουμε φτάσει στις μυθικές Γιορτές, αυτή την έξοχα παγωμένη ανάσα αγάπης και σπιτικής θαλπωρής που μας φέρνει λίγο πιο κοντά στην Ενδοξότερη Των Ημερών, 19η Μαϊου του 2015, στους αγαπημένους μας, που κάνουν μαύρα μάτια να μας δουν τον υπόλοιπο χρόνο.

Ένα καλό πράγμα είναι αληθινά καλό μονάχα όταν το μοιράζεσαι και αισθανόμαστε πραγματικά η τυχερότερη συντακτική ομάδα του κόσμου, καθώς διάλεξε να μας υιοθετήσει η πλέον υπέροχα απροσάρμοστη κοινότητα του Ελληνικού ίντερνετς.

Σας ευχαριστούμε για όλα μέσα από τις καρδιές μας, δεσμευόμαστε για περισσότερα και ακόμη πιο εκτροχιασμένα το Νέο Έτος και ευχόμαστε μονάχα αγάπη και γλυκιά gaming απανθράκωση για το 2015!

Στέφανος Κουτσούκος

Ο Στέφανος Κουτσούκος ή αλλιώς "The Artist Formerly Known As Borracho", διέπραξε ποικίλα εγκλήματα τα οποία τον οδήγησαν σε μια ριζική επανεκτίμηση των προτεραιοτήτων και αξιών του. Υπηρέτησε περήφανα στην πειρατική αρμάδα του Ragequit.gr από την ίδρυση του ιστοτόπου το 2012 ως το Μάη του '19.

39 Comments

  1. Καλή χρονιά σε όλους μας! Να είμαστε όλοι καλά πρώτα απ όλα και τα υπόλοιπα ας σκεφτόμαστε πάντα θετικά,ότι θα έρθουν. Προσωπικά σας εύχομαι υγεία και αγάπη και πάντα η κάθε νέα χρονιά να είναι αν όχι καλύτερη απο τη προηγούμενη,να είναι όσο το δυνατόν λιγότερο δυσάρεστη. Κάτι τελευταίο μιας και απέχω αρκετό καιρό απο τη παρέα μας, να πω συγχαρητήρια σε κάποιους που είδα ότι έγιναν συντάκτες και mods και ευχαριστώ όλη την ομάδα που κρατάει αυτό το πάθος και την όρεξη για να συντηρείται αυτό το ιντερνετικό στέκι! Χρόνια πολλά Ragequit!!

  2. κάτσε να τα πω και γω τα χρονια πολλα στα γρηγορα, γιατι πρέπει να πάω να παίξω και λίγο Dark Souls πριν την οικογενειακή μάζωξη. :p

    Καλές μάσες λοιπόν και καλά {βάλτε ό,τι θέλετε εσεις εδώ}. Εδώ θα μαστε, δε χανόμαστε. Φιλάκια.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL