LATEST NEWS

Πρώτες πληροφορίες για το Witcher 3: Wild Hunt

Το αμερικανικό περιοδικό Game Informer αποκάλυψε στο τελευταίο του τεύχος ορισμένες ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες για το Witcher 3, το οποίο πλέον γνωρίζουμε οτι φέρει τον υπότιτλο “Wild Hunt“. Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2014 και, σύμφωνα με τα λεγόμενα της CD Projekt, θα έχει σαφώς ανώτερο επίπεδο γραφικών από το Witcher 2: Assassins of Kings. Οι βελτιώσεις στον τεχνικό τομέα θα έχουν σαφή επίδραση και στο gameplay, αφού το Witcher 3 αφήνει πίσω του τα επίπεδα και τα chapters, επιλέγοντας open-world gameplay στο στυλ του Elder Scrolls V: Skyrim. Συνοπτικά, οι πιο σημαντικές πληροφορίες από το άρθρο του Game Informer:

  • Ανοικτός κόσμος, 20% μεγαλύτερος από το Skyrim
  • Η μνήμη του Geralt έχει πλέον αποκατασταθεί πλήρως
  • Θα υπάρχει πλήρες σύστημα crafting
  • Επανέρχεται το monster hunting, το οποίο απαιτεί έρευνα και ικανότητες… ντετέκτιβ
  • Βελτιώσεις στο sword fighting και στη χρήση των Signs
  • Μπόλικη πολιτική ίντριγκα
  • Οι αποφάσεις του Geralt θα επηρεάζουν τις εξελίξεις σε μεγάλη κλίμακα

Update: Ιδού και το επίσημο Title Reveal trailer, όπως το κυκλοφόρησε η CD Projekt πριν λίγη ώρα:

Αλέξανδρος Γκέκας

Αφοσιωμένος PC gamer, ο Αλέξανδρος παίζει τα πάντα ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής, δείχνει όμως προτίμηση σε turn-based, strategy, RPGs και θεωρεί το UFO: Enemy Unknown ως το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κατά τα άλλα, προσπαθεί να κρύψει τα χελωνίσια αντανακλαστικά του αποφεύγοντας το competitive multiplayer γιατί, λέει, "δεν του ταιριάζει" και αναζητά τρόπους ώστε να αναγνωριστεί η "Church of Gaben" ως επίσημη θρησκεία στη χώρα μας.

13 Comments

  1. πολυ δυσκολο μου φαινεται να ταιριαξουν εναν αχανή ανοιχτο κοσμο (20% μεγαλυτερος απ το σκαιριμ, φιλε, σημαινει ΠΟΛΥ περπατημα) με το γνωστο επιπεδο ιστοριας, επιλογων και βαθους χαρακτηρων που γνωρισαμε στα πρωτα γουιτσερς.
    το πλεονεκτημα του “κλειστου” κοσμου ειναι οτι ο δημιουργος ουσιαστικα μπορει να κατευθυνει τον παικτη και τη ροη του παιχνιδιου και να τα κρατησει σφιχτα και γρηγορα, ενω στον ανοιχτο αναγκαζεται ν ακολουθησει τον παικτη.
    αν γινει σωστος συνδυασμος, θα ειναι κατορθωμα και παιχνιδάρα. αλλα νομιζω θα χρειαστει καμμια τετραετια τουλαχιστον για ενα τετοιο αποτελεσμα. για μεσα στο 14 χλωμο το βλεπω, εκτος αν δουλευουν ηδη σ αυτο απ την κυκλοφορια του γουιτσερ 2 και μετα.

  2. Νομίζω ότι δουλεύουν αρκετό καιρό πάνω στο παιχνίδι Brother.Είχαν πει ότι είναι πιο κοντά στην ολοκλήρωση από ότι το Cyberpunk κι επίσης θα ήταν αδύνατο να ολοκληρωθεί το παιχνίδι σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα (μιλάμε για ολοκληρωμένο και πολύ ποιοτικό rpg,όχι κανένα dragon age).Αν λάβουμε υπόψη και το ιστορικό της CD Projekt από τα δύο προηγούμενα Witcher,είναι μάλλον απίθανο να αρχίζουν τώρα την ανάπτυξη.

  3. Eίχαν πει ότι το δούλευαν τουλάχιστον λίγο πριν φύγει για γκόλντ το δεύτερο, από το 2011 δηλαδή. Oπότε αν κυκλοφορήσει μέσα-τέλη ’13 μιλάμε για κύκλο ανάπτυξης σχεδόν τετραετίας και μιλάμε ότι η βασική έντζιν, το σέτινγκ και οι χαρακτήρες ήταν όλα έτοιμα.

    Η CDPR έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες μου στις δυο δημιουργίες της και την εμπιστεύομαι τυφλά. Και το New Vegas open world single player RPG ήταν και ήταν Το Καλυτερότερο Παιχνίδι Όλων Των Εποχών (ΤΜ) οπότε η φόρμουλα είναι βέβαιο πως δουλεύει. Στα χέρια της CDPR, θα πιάσει άλλο λέβελ απλώς!

  4. οκ μπορει το Dragon Age να μην ειναι σαν ‘τα παλια κλασσικα και μεγιστα’ παιχνιδια αλλα και διαρκεια ειχε και πολυ ωραιο τακτικαλ gameplay ειχε και ενδιαφεροντες χαρακτηρες και ωραια τοπια και ενα αξιοπρεπες φαντασι λορ, ενω ειχε και διαφορετικα τελη και οι αποφασεις τελικα επιρρεασαν. Δεν λεω οτι ξεπερνα το witcher2 (γιατι δεν το εχω παιξει, πολυ βαρυ για το σαραβαλο μου) αλλα αν το συγκρινεις με τα υπολοιπα rpg της 5ετιας, σκοραρει στην 5αδα με μονο σιγουρα ανωτερο για εμενα το New Vegas και ισως το Ρισεν 🙂

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL