LATEST NEWS

Η Valve ανακοίνωσε το Counter-Strike 2

Μετά από άπειρα teasers τον τελευταίο καιρό, σήμερα πραγματοποιήθηκε επιτέλους μέσω ορισμένων tweets αυτό που άπαντες περίμεναν: η επίσημη ανακοίνωση του Counter-Strike 2  από την Valve!

Η νεότερη υλοποίηση του υπερδημοφιλούς FPS αναμένεται να αναβαθμίσει “όλα τα συστήματα, όλο το περιεχόμενο, και όλες τις εκφάνσεις της CS εμπειρίας” σύμφωνα με τους δημιουργούς του. Σε αυτό το πλαίσιο, κυκλοφόρησαν προς το παρόν 3 tweets που επεξηγούν μέσω σύντομων gameplay videos ορισμένους από τους βελτιστοποιημένους μηχανισμούς του CS2: τον τρόπο που συμπεριφέρεται ο καπνός, τις αλλαγές στους χάρτες, και την υλοποίηση του tick rate στους servers του παιχνιδιού.

Άκρως ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια είναι και το ότι το CS2 θα είναι δωρεάν αναβάθμιση για τους κατόχους του CS:GO, και μάλιστα το inventory των παικτών στο CS:GO θα μεταφερθεί αυτούσιο στο CS2!

Προς το παρόν η πρόσβαση στο CS2 γίνεται μέσω ενός “Limited Test”, με τις οδηγίες για συμμετοχή σε αυτό να αναρτώνται σε αυτό το FAQ. Όπως και να έχει, είναι πλέον μη-αναστρέψιμο γεγονός: το sequel του θρυλικότερου ίσως competitive FPS όλων των εποχών είναι εδώ, είναι δωρεάν για τους υφιστάμενους παίκτες, και ατενίζει το μέλλον του genre άκρως αναβαθμισμένο.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τους μηχανισμούς του, αλλά και για την πλήρη κυκλοφορία του, εν ευθέτω χρόνω.


Follow us on Google News

 

Go to discussion...

Κώστας Καλλιανιώτης

Αρχαιολόγος/Ιστορικός, RPG Player, Οπαδός των Motörhead, Καταναλωτής Προβατίνας.

3 comments

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL