LATEST NEWS

Η Creative Assembly επικεντρώνεται στη συνέχεια του Total War Warhammer

Παράλληλα με την χτεσινή κυκλοφορία του Bretonnia DLC, η Creative Assembly ανακοίνωσε πως ολοκλήρωσε τον χρόνο της στον “Old World” και η συνέχεια του Total War Warhammer που βρίσκεται εδώ και καιρό σε ανάπτυξη αποτελεί πλέον κλειδί για το studio.

Το πρώτο μέλος της Total War Warhammer τριλογίας είχε τεράστια επιτυχία. Μάλιστα σύμφωνα με τον Rob Bartholomew (Brand Manager) οι πωλήσεις των DLC ήταν τόσο καλές που τους επέτρεψαν να προσφέρουν περισσότερο δωρεάν περιεχόμενο αλλά και να έχουν πίστη ως προς το περιεχόμενο των επόμενων δυο παιχνιδιών.

Οι επόμενοι δύο τίτλοι θα είναι ξεχωριστές κυκλοφορίες με τη δική τους campaign και τις δικές τους αρχικές φυλές , ενώ θα μπορούν να ενσωματωθούν στο πρώτο.

Τέλος κυκλοφόρησε η retail έκδοση Total War: WARHAMMER – Old World Edition η οπία περιλαμβάνει το βασικό παιχνίδι, την Bretonnia και την αποκλειστική νουβέλα “The Prince of Altdorf”. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν σχέδια για κυκλοφορία Gold ή GoTY έκδοσης που να περιλαμβάνει και τα paid DLCs.

Kara

Ήρθε σε πρώτη επαφή με το gaming από σπόντα, όμως παρέμεινε σε αυτό από επιλογή. Αγαπημένα παιχνίδια από τότε είναι τα Age Of Empires II, Star Wars Battlefront II και… Tekken 3. Πλέον η ψυχή της ανήκει στο Rocket League. Θα δοκιμάσει παιχνίδια που της τραβούν την προσοχή ανεξαρτήτου είδους, με εξαίρεση τα Horror/Splatter. Όταν δεν παίζει συνήθως θα είναι με κάποιο κόμιξ ανά χείρας ή θα μιλάει για τις ταινίες Star Wars.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL