LATEST NEWS

Ελληνική καφετέρια με retro feeling από home computers!

Μία φρέσκια, πολύ όμορφη και άκρως ελληνική είδηση αλιεύσαμε από το γνωστό forum amigaplanet.gr. Εκεί ο χρήστης manos (καμία σχέση με τον δικό μας manos426f), μας πληροφορεί για την έναρξη ενός νέου χώρου, που συνδυάζει τον καφέ με την αγαπημένη μας συνήθεια, τα video games, κι όχι μόνο.

Η καφετέρια θα διαθέτει home computers του παρελθόντος, όπως Amstrad 6128, Commodore 64 και Atari 2600, αλλά και γνωστά επιτραπέζια παιχνίδια (Κάστρα και πολιορκητές, Subbuteo).

Η έδρα της είναι στην περιοχή του Παγκρατίου (Εμπεδοκλέους 28, Μετρό Ευαγγελισμός), ονομάζεται “SuperFly cafe” και η έναρξη της λειτουργίας της αναμένεται να γίνει το διήμερο 09/02-10/02. Όπως φαίνεται έχει όλα τα φόντα να αποτελέσει στέκι, αλλά και meeting point για όσους ζήσανε και μεγαλώσανε στις δεκαετίες του ’80 και του ’90.

Φυσικά από μεριάς μας ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία στην επαγγελματική προσπάθεια των δύο παιδιών που σκέφτηκαν να συνδυάσουν τον καφέ με την αγαπημένη μας ασχολία και εννοείται ότι θα φροντίσουμε να περάσουμε από εκεί με την πρώτη ευκαιρία!

Τι λέτε, να οργανώσουμε εκεί το παρθενικό Ragequit meeting, όταν έρθει η ώρα του;

(Φωτό: www.retrocomputers.gr)

 

 

 

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

12 Comments

  1. Φναταστικη ιδεα και τι μου θυμισατε και μπηκα στο τρυπακι να ψαξωι…..

    Βρηκα αυτο και ειναι οτι καλυτερο ποτέ για το αγαπημενο μας παιχνιδι των “αγριων και αθωων” νιάτων μας :

    http://www.facebook.com/pages/DIMITRIS-FILIPPIDIS-WORLD-WIDE-SUBBUTEO-EX

    Απίστευτο ιστορικο και φωτογραφικό αρχείο, φοβερά video αλλα και ομαδες, αξεσουαρ και σετ για να το ξαναστήσουμε!

    Θα βρεθουμε εκει στο καφε….

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL