LATEST NEWS

[UPDATED] Trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας για το Mortal Kombat X

Update 5: Σημερινό video με τον Quan-Chi εν δράσει. Προσέξτε το εντυπωσιακό background.

 

Update 4: Το παιχνίδι αναμένεται να μας έρθει στις 14 Απριλίου 2015, ενώ όσοι σπεύσουν να προπαραγγείλουν την retail έκδοση θ’ αποκτήσουν τη δυνατότητα να έχουν υπό τον έλεγχό τους έναν από τους διασημότερους χαρακτήρες της σειράς, τον Goro.

 

Update 3: Και τρίτο trailer, δεύτερο μέσα σε λίγες ημέρες

 

Update 2: Και δεύτερο trailer για το “δέκα το καλό”.

 

Update 1: Ενα gameplay trailer αποκαλύφθηκε στην Ε3 για το επερχόμενο Mortal Kombat X, το οποίο δείχνει, αν μη τι άλλο, εκπληκτικό. Αργεί το 2015;

 

Αρχική είδηση: Είστε έτοιμοι για περισσότερο Mortal Kombat; Πριν από λίγες ώρες είχαμε την πρώτη “ανεπίσημη” εμφάνιση του νέου παιχνιδιού στον κατάλογο του γνωστού διαδικτυακού καταστήματος Amazon και λίγο μετά η WB Games αποφάσισε να ανακοινώσει επίσημα την ύπαρξη του Mortal Kombat X! To παιχνίδι θα παρουσιαστεί με κάθε επισημότητα στην επερχόμενη έκθεση E3, αλλά μέχρι τότε μπορείτε να απολαύσετε το πρώτο trailer και να φανταστείτε μεγάλες στιγμές ατελείωτου ξυλοφορτώματος… με την προϋπόθεση οτι αυτή τη φορά το online multiplayer δεν θα μας κάνει να τραβάμε τα μαλλιά μας με τις παραξενιές του. Δείτε!

Αλέξανδρος Γκέκας

Αφοσιωμένος PC gamer, ο Αλέξανδρος παίζει τα πάντα ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής, δείχνει όμως προτίμηση σε turn-based, strategy, RPGs και θεωρεί το UFO: Enemy Unknown ως το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κατά τα άλλα, προσπαθεί να κρύψει τα χελωνίσια αντανακλαστικά του αποφεύγοντας το competitive multiplayer γιατί, λέει, "δεν του ταιριάζει" και αναζητά τρόπους ώστε να αναγνωριστεί η "Church of Gaben" ως επίσημη θρησκεία στη χώρα μας.

20 Comments

  1. Τέλεια νέα και χαίρομαι που αυτή τη φορά θα κυκλοφορήσει για PC χωρίς καθυστερήσεις (ευελπιστώ).

    In other news, το μοναδικό κομμάτι που θα πρέπει να ακούγεται σε οτιδήποτε είναι σχετικό με Mortal Kombat είναι αυτό (”https://www.youtube.com/watch?v=EAwWPadFsOA”).

  2. Τρομερές 90’ς ρεηβοκαγκουροαναμνήσεις. Δεν ήταν δυνατό να πας σε μέρος με εφήβους και να μην το ακούσεις να βαράει τίγκα απ’όλα τα ηχεία, κατά προτίμηση λίγο πριν ή μετά το ΦΟΥΦΙΦΟΥΦΙΦΟΥ-ΦΟΥ-ΦΙ-ΦΙΟ-ΦΙ-ΦΙ υπερθέμα των X-Files. Τότε που ο Mark Snow ήταν μούρη για 20 λεπτά 🙂

  3. …ο οποίος φρόντισε μυστηριωδώς και τσάτσικα να αποκρύψει τα δυο παιχνίδια που τον πήρα φαλάγγι και να ποστάρει μόνο το μάτς που από τύψεις έπαιζα με το ένα χέρι πίσω από την πλάτη. Μόνο ένα ρημάτς θα αποκαταστήσει την αλήθεια!

  4. Ψιλοάσχετο αλλά το Injustice αξίζει τελικά (στο single πρέπει να είναι καλό, το online όμως λειτουργεί); Δεν βρήκα review εδώ και το έχει αυτές τις μέρες σε προσφορά στο steam μαζί με τη μόρτα κόμπα (το έχω ήδη)… Γιατί αν είναι ακριβώς μια από τα ίδια λέω να κρατήσω για το King of Fighter 13…

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL