LATEST NEWS

Στις 26/09 το νέο Shadow Warrior

UPDATE: Το Shadow Warrior κυκλοφορεί τελικά στις 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις ψηφιακές πλατφόρμες Steam και GOG, ενώ μπορείτε να απολαύσετε το νέο trailer που δημοσιοποίησε η Devolver Digital και συνοδεύει την ανακοίνωση.

 

Αρχική Είδηση: Η Flying Wild Hog (developer) και Devolver Digital (publisher) σχεδιάζουν εδώ και λίγο καιρό την αναβίωση ενός από τα ιστορικά PC first person shooters των ’90s, του περίφημου Shadow Warrior! Σήμερα εμφανίστηκε το πρώτο teaser trailer το οποίο επιχειρεί να δώσει στους παίκτες μια γεύση από τα ασιατικής αισθητικής περιβάλλοντα που θα κυριαρχούν στο τίτλο, αλλά και να δείξει οτι το Shadow Warrior σκοπεύει να ξεχωρίσει με την έντονη και… αιματηρή δράση του. Το trailer έγινε διαθέσιμο μέσω του γνωστού site Gametrailers.com και μπορείτε να το παρακολουθήσετε ακολουθώντας το εξής link:

Shadow Warrior teaser trailer

Αλέξανδρος Γκέκας

Αφοσιωμένος PC gamer, ο Αλέξανδρος παίζει τα πάντα ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής, δείχνει όμως προτίμηση σε turn-based, strategy, RPGs και θεωρεί το UFO: Enemy Unknown ως το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κατά τα άλλα, προσπαθεί να κρύψει τα χελωνίσια αντανακλαστικά του αποφεύγοντας το competitive multiplayer γιατί, λέει, "δεν του ταιριάζει" και αναζητά τρόπους ώστε να αναγνωριστεί η "Church of Gaben" ως επίσημη θρησκεία στη χώρα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL