LATEST NEWS
Trending

Xbox Game Pass στο PC μέσα στο 2019

Μια είναι η ερώτηση στα χείλη όλων μας

H Microsoft ανακοίνωσε πως μέσα στο 2019, επιθυμεί να φέρει την υπηρεσία Xbox Game Pass στα Windows 10. Πρόκειται για μια συνδρομητική υπηρεσία αντίστοιχη του Netflix, η οποία έναντι ενός χαμηλού μηνιαίου αντιτίμου (συνήθως 9.99$) δίνει στον χρήστη απεριόριστη πρόσβαση σε 100 τίτλους, με νέους τίτλους να προσθαφαιρούνται κάθε μήνα. Η πρόοδος και τα achievements που ξεκλειδώνονται σε κάθε παιχνίδι διατηρούνται κανονικά σε περίπτωση αγοράς (προσφέρεται μάλιστα και επιπλέον έκπτωση για κάθε τίτλο) και έχουμε να κάνουμε με κανονική λειτουργία των παιχνιδιών, σε αντίθεση με τις streaming λύσεις που έχουν κατά καιρούς εμφανιστεί.

Το φλέγον ερώτημα στο μυαλό όλων μας φυσικά, είναι εάν η συγκεκριμένη ανακοίνωση συνοδεύεται από την έλευση του Xbox 360 Backwards Compatibility προγράμματος στα Windows 10 και κατά συνέπεια, την Πλήρωση Του Μεγαλύτερου Gaming Απωθημένου Όλων Των Εποχών.

Περισσότερες λεπτομέρειες μέσα στο 2019.

Team Ragequit

Semi Hardcore Gestalt Consciousness

6 Comments

  1. Καλά, έτσι και έρθει Xbox 360 Backwards Compatibility στα Windows 10, σε βλέπω να προσκυνάς και τρεις φορές την ημέρα την φωτογραφία του Μπιλλάκου. Αυτό βέβαια θα έπρεπε να έχει γίνει πολλά χρόνια πρίν, αλλά για κάποιο λόγο θα έπρεπε να αγοράσεις το XBox One!!!!

        1. Έχω την εντύπωση ότι το RDR δεν είναι (ακόμα;) στη λίστα του game pass.

          Ώριμο, άρτιο, υπερβατικά καλογραμμένο και πιστό στο setting το RDR. Προσωπικά έχω παραιτηθεί από την προσπάθεια να τα συγκρίνω, είναι δύο πολύ σπάνιες στιγμές του μέσου.

          Μεθυσμένε μάστορα της ηλεκτρονικής μελάνης, νοίκιασε ένα ποταπό ps4 και παίξε RDR2 και The Last of Us Remastered, σε εξορκίζω, you won’t regret it. Καλείς και και έναν απολυμαντή στο σπίτι όταν το επιστρέψεις και όλα θα είναι καλά όπως πρώτα!

          1. *γέλια* Πολλάκις το έχω σκεφθεί. Λογικά θα συμβεί. RDR2 δεν με αγχώνει γιατί θα το δούμε και στο PC μέσα στο ’19. Αλλά Last of Us, Heavy Rain, Detroit και Beyond: Two Souls, έχουμε ραντεβού.

            Το RDR πράγματι δεν το έχουν βάλει ποτέ ως τώρα στο Game Pass (θαρρώ κανένα τίτλο της Rockstar) αλλά αν το Backwards Compatibility γίνει επιτέλους διαθέσιμο για Windows (άσχετα από το ίδιο το Game Pass) τότε το πρόβλημα λύνεται 🙂

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL