LATEST NEWS

Ήρθε το patch 2.0.4 για το Starcraft II.

Το τελευταίο μεγάλο patch πριν από το expansion Heart of the Swarm, βγαίνει σήμερα για το Starcraft II. Η Blizzard έχει εκδόσει αναλυτικές οδηγίες για την εγκατάστασή του.

Οι περισσότερες αλλαγές αφορούν σημαντικές τροποποιήσεις στο UI του παιχνιδιού τόσο στα menu όσο και μέσα στο παιχνίδι. Σημαντικές, επίσης, είναι και οι προσθήκες των clans και groups, στοιχείο που προωθεί το στοιχείο του e-sport αλλά μεγαλώνει και την αλληλεπίδραση της κοινότητας αντίστοιχα. Σύντομα και το ragequit.gr θα αποκτήσει το δικό του group.

Για την αναλυτική λίστα των αλλαγών δεν έχετε παρά να κοιτάξετε εδώ. Οι αλλαγές μαζί με τα υπόλοιπα features του παιχνιδιού, θα παρουσιαστούν αναλυτικά στο review του παιχνιδιού, μόλις αυτό κυκλοφορήσει.

 

Παύλος Γεράνιος

Γέννημα-θρέμμα της Υπερβορείας, ο Παύλος έκανε καιρό να γνωρίσει την αλληλεπίδραση με την οθόνη. Τα πρώτα παιχνίδια που θυμάται να παίζει ήταν τα Gran Prix, Test Drive, Digger και Flight για DOS σε εποχές που οι περισσότεροι είχαν πλέον Windows... Αυτό δεν τον πτόησε και αγάπησε τη Μητέρα Πλατφόρμα από την πρώτη στιγμή. Θήτευσε και στην άγονη παραμεθόριο των κονσολών (πάντα σε σπίτια φίλων, ποτέ στο δικό του), αλλά το PC ήταν αυτό που τον κράτησε. Λάτρης των ποιοτικών τίτλων από όλα τα είδη, θεωρεί πώς η ιστορία και αυτό που θέλει να πει το παιχνίδι ως μέσο είναι το κυριότερο και όχι η ταμπέλα. Υπάρχουν πάντα οι εξαιρέσεις φυσικά...

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL