LATEST NEWS

Ανακοινώθηκε το Simon the Sorcerer: Origins

Σχεδόν από το πουθενά, ο publisher Leonardo Interactive (που μεταξύ άλλων, μας είχε δώσει το πολύ καλό Willy Morgan) σε συνεργασία με την ομάδα ανάπτυξης Smallthing Studios ανακοίνωσαν ότι εργάζονται πάνω σε ένα νέο παιχνίδι της κλασικής adventure σειράς Simon the Sorcerer.

Όπως αφήνει να εννοηθεί ο τίτλος του, το Simon the Sorcerer: Origins αποτελεί prequel του πρωτότυπου παιχνιδιού και θα διηγείται τις περιπέτειες του μικρού Simon, καθώς και τη γνωριμία του με τον μέντορά του Calypso.

Το παιχνίδι έχει αρκετό χρόνο ανάπτυξης μπροστά του, καθώς σύμφωνα με τη σελίδα του στο Steam, έχει προγραμματιστεί για τις 28 Μαρτίου 2023, εντούτοις, το πρώτο trailer που κυκλοφόρησε δείχνει πολύ ενδιαφέρον.

 

 

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

2 Comments

  1. Δεν ξέρω, τα Simon The Sorcerer, πέρα από τα υπέροχα νοσταλγικά screenshots που τα δείχνουν πολύ καλύτερα απ’ όσο ήταν στην πραγματικότητα, πάντοτε μου έκαναν ως φτωχά ξαδερφάκια των Discworld και Monkey Island. Σε φάση, τα παίζαμε γιατί δεν είχαμε τί άλλο να παίξουμε, δεν θεωρούνταν ποτέ ‘must’ κυκλοφορίες της εποχής. Και εδώ το τρέηλερ φωνάζει κομμάτι Unity jank. Μακάρι η φάση να εξελιχθεί ωραία και να παραδοθεί ένα άρτιο (έστω και ‘παιδικό’) point and click adventure αλλά κρατάω μικρό καλάθι.

  2. Συμφωνώ στα περί παλαιών Simon The Sorcerer. Είχαν μεν τις στιγμές τους, ιδίως τα δύο πρώτα, αλλά για να είμαι ειλικρινής, δεν τα θυμάμαι παρά ελάχιστα.

    Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για καλό νέο και το καινούριο “επεισόδιο” δείχνει αρκετά υποσχόμενο.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL