LATEST NEWS

[UPDATED] H αλλόκοτη ιστορία του νεκρομάντη Waldemar ζητά τη βοήθειά μας

Update: Μετά την αποτυχία της καμπάνιας του και την ενός έτους σιγή ιχθύος που την ακολούθησε, οι δημιουργοί γνωστοποίησαν μέσω Twitter ότι το παιχνίδι συνεχίζει ν’ αναπτύσσεται κανονικά και θα κυκλοφορήσει προς τα τέλη του τρέχοντος έτους, έχοντας ήδη λάβει το πράσινο φως του Steam. To επίσημο site ανανεώθηκε και όλα δείχνουν ότι το project συνεχίζει την πορεία του, έστω και χωρίς τη δική μας οικονομική υποστήριξη. Τελικά μάλλον δε λένε να πεθάνουν με τίποτα αυτά τ’ άτιμα τα adventure games…

Αρχική είδηση: Ένα πολύ όμορφο παιχνίδι έχει ξεκινήσει τη δική του καμπάνια χρηματοδότησης μέσω Kickstarter και δείχνει να αξίζει της προσοχής μας. Ο λόγος για το “The Weird Story of Waldemar the Warlock”, ένα 2D point ‘n’ click adventure game, της εταιρείας En Complot.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο site του παιχνιδιού, αλλά και στη σελίδα του στο Kickstarter, οπτικά είναι ομολογουμένως πανέμορφο. Αν το μαύρο χιούμορ και η συνολικότερη αισθητική του πλησιάζουν το επίπεδο των γραφικών του, τότε θα έχει όλα τα φόντα να αποτελέσει περισσότερο από ευχάριστη εμπειρία.

Μάλιστα οι δημιουργοί υπόσχονται δύο τελείως διαφορετικά μονοπάτια που μπορούμε να ακολουθήσουμε στην ιστορία, που θα οδηγούν σε τελείως διαφορετική κλιμάκωση των γεγονότων και των γρίφων που θα καλούμαστε να λύσουμε!

Γεύση μπορείτε να πάρετε από το demo που κυκλοφορεί και να μας πείτε αν σας ψήνει να δώσετε τα 11 που είναι το αντίτιμο για να το προμηθευτείτε όταν (και αν τελικά) κυκλοφορήσει. Ομολογουμένως η πορεία του μέχρι στιγμής δεν είναι πολύ ενθαρρυντική με μόλις £ 7.900, από τις 40.000 που είναι ο στόχος, να έχουν συγκεντρωθεί, αλλά ας περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί μέχρι την 29η του μηνός, οπότε και λήγει η προσθεσμία του να πιάσει το συγκεκριμένο ποσό.

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

5 Comments

  1. σορι για το σπαμαρισμα. δυστηχως δεν το βλεπω να τα καταφερνουν. το παιχνιδι δειχνει παρα πολυ ευκολο. τελειωσα το demo με μια ευκολια, που θα μπορουσε να ωφειλετε σε αναγνωση του walkthrough. 5 λεπτα μου πηρε. οι γριφοι ειναι σε φαση, καπου τους εχω ξαναδει.
    σαν παιχνιδι μου αρεσε ομως. αν και η φυσιογνωμια του χαρακτηρα μου θυμισε τον larry :p
    αν και δεν… μακαρι να τα καταφερουν, γιατι το παιχνιδι ειναι πολυ ευχαριστο.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL