LATEST NEWS

[UPDATED] Ανακοινώθηκε το The Forest

Update: Στην αρκετά μεγάλη λίστα τίτλων που ήταν υπό ανάπτυξη βασιζόμενα στη Unity3D και μετά το λανσάρισμα της Unity 5 επέλεξαν να πραγματοποιήσουν μετάβαση στην τελευταία, ήρθε να προστεθεί το “The Forest”. Οι δημιουργοί κάνουν λόγο για αισθητή συνολική βελτίωση και δηλώνουν ενθουσιασμένοι με τ’ αποτέλεσμα. 

Αρχική είδηση: Φαίνεται ότι τα survival horror games διανύουν μία περίοδο άνθισης, κάτι που έρχεται να επιβεβαιώσει και η ανακοίνωση του “The Forest”, από την Endnight Games.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν ιδιαίτερες πληροφορίες και λεπτομέρειες διαθέσιμες, παρά μόνο η εξής μία, αλλά πολύ σημαντική: Το παιχνίδι θα υποστηρίζει τη χρήση του Oculus Rift, που σε ένα first person horror game λογικά θα είναι περισσότερο από καθοριστική για τη δημιουργία κλίματος κι ατμόσφαιρας κι ως εκ τούτου την εκτόξευση της εμπειρίας που μπορεί να έχει κάποιος με το παιχνίδι.

Κάποιες πρώτες φωτογραφίες πάντως (1, 2, 3, 4) μας προϊδεάζουν για ένα μάλλον ασυνήθιστο περιβάλλον, με ακόμη πιο ασυνήθιστους εχθρούς…

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

5 Comments

  1. To είχα σταμπάρει στο Greenlight πριν αρκετό καιρό και θυμάμαι ότι έγινε greenlit σε χρόνο μηδέν. Οh… και τα γραφικά είναι γαμάτα, απλά ο Τσοκ έχει τα νεύρα του που δεν βρίσκει game για 100% ach whoring.

    Btw στο Greenlight έχουν πει κάμποσα πράγματα, περισσότερα από το τίποτα δηλαδή. Τσεκάρετε το κι εκεί αν θέλετε, ΑΝ δεν το έχετε ήδη κάνει.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL