LATEST NEWS

Τι έκπληξη, το Rise of the Tomb Raider, εκτός απροόπτου, θα βγει τελικά και σε PC!

Eλάτε, μεταξύ μας τώρα, όταν διαβάσατε ότι το Rise of the Tomb Raider θα αποτελέσει αποκλειστικότητα του XBOX, πόσες μέρες δώσατε περιθώριο μέχρι να διαψευστεί η πληροφορία, ή έστω ν’ αρχίσουν οι φήμες ότι δε θα ισχύσει κάτι τέτοιο;

Δε χρειάστηκαν παρά λίγες ώρες από εκείνη την ανακοίνωση, για να έρθουν στο φως οι πληροφορίες που λένε ότι ο εν λόγω τίτλος περιλαμβάνεται στη λίστα εκείνων που θα υποστηρίζουν το Mantle της AMD.

Κι αφού Mantle=PC, τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; Όλα δείχνουν ότι άλλη μία “σπουδαία” αποκλειστικότητα των κονσολών οδεύει προς πανηγυρικό φιάσκο και δε θα πρόκειται παρά για ένα ακόμη time-exclusive και τίποτα περισσότερο απ’ αυτό.

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

10 Comments

  1. Και μια ώρα μετά να βγει στα πισιά, δεν παύει να είναι μεγάλο φάουλ της S Enix και της Crystal Dynamics προς το φανατικό tomb raider κοινό και δη προς τους πισί γκέιμερς, οι οποίοι δεν έπαψαν ποτέ να στηρίζουν το franchise. Προσωπικά με ξενέρωσε πολύ και δεν θα ασχοληθώ καν με το παιχνίδι.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL