LATEST NEWS

Football Manager 2014: Επεξήγηση νέων features

Το φθινόπωρο δε φέρνει μόνο τα πρωτοβρόχια αλλά και περισσότερες πληροφορίες για το πολυαναμενόμενο Football Manager 2014. Το τελευταίο παιχνίδι της σειράς δε φαίνεται να διαθέτει επαναστατικές αλλαγές, όμως η Sports Interactive φροντίζει να εξετάσει κάθε πτυχή του προηγούμενου τίτλου και να προβεί σε κρίσιμες βελτιώσεις όπου κριθεί απαραίτητο. Στο τελευταίο video blog που αναρτήθηκε στο κανάλι της εταιρίας στο Youtube ο Miles Jacobson επιδεικνύει τις προσθήκες που έχουν γίνει στο News Inbox του παίκτη, εξηγώντας οτι αυτή τη φορά ο manager θα μπορεί να προβεί σε μια σειρά ενεργειών απευθείας από τη σελίδα των νέων, χωρίς να χρειαστεί να ανοίξει μια νέα σελίδα. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις αλλαγές που έχουν γίνει στο interface του παιχνιδιού στο video που ακολουθεί:

Αλέξανδρος Γκέκας

Αφοσιωμένος PC gamer, ο Αλέξανδρος παίζει τα πάντα ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής, δείχνει όμως προτίμηση σε turn-based, strategy, RPGs και θεωρεί το UFO: Enemy Unknown ως το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κατά τα άλλα, προσπαθεί να κρύψει τα χελωνίσια αντανακλαστικά του αποφεύγοντας το competitive multiplayer γιατί, λέει, "δεν του ταιριάζει" και αναζητά τρόπους ώστε να αναγνωριστεί η "Church of Gaben" ως επίσημη θρησκεία στη χώρα μας.

2 Comments

  1. Πρέπει να φτιάξουν τη μηχανή του αγώνα οπωσδήποτε. Αυτό που είδαμε στο πρόσφατο βιντεάκι που έπαιξε στο φόρουμ είναι ξεφτιλίκι. Εμένα μου φάνηκε ότι την κάνανε χειρότερη από το προηγούμενο.

    Περιμένουμε να δούμε φυσικά και τη μετάφραση στην Ελληνική.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL