LATEST NEWS

Στη χώρα του καφέ το επόμενο Assassin’s Creed;

Σε συνέντευξη του στο βραζιλιάνικο site Techtudo, ο director της Ubisoft Brazil, Bertrand Chaverot, δήλωσε ότι το επόμενο Assassin’s Creed θα διαδραματίζεται στη Βραζιλία, χωρίς φυσικά να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες.

Η δήλωση αυτή, η οποία στη συνέχεια “εξαφανίστηκε” με συνοπτικές διαδικασίες, δεν επιβεβαιώθηκε από τη “μαμά” Ubisoft, αν και δεν αρνήθηκε το γεγονός ότι εργάζεται πάνω σε κάποιο project που σχετίζεται με τη χώρα της σάμπας και του καφέ.

Δεν πιστεύουμε πάντα τις φήμες, αλλά όπως λέει και μια παροιμία, όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά…

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

9 Comments

  1. Οι ανθρωποι της Ubisoft έχουν κανει σαφές ότι ενδιαφέρονται για ψαγμένες ιστορικές περιόδους στο Assasin’s Creed. Με δεδομένο ότι χρονικα μέχρι στιγμής τα παιχνίδια πηγαίνουν μόνο προς τα μπροστα και δεν κανουν πισωγυρίσματα, θα έλεγα ότι η Βραζιλία στα μέσα του 19ου αιώνα, επί της βασιλείας του Αυτοκρατορα Πέτρου Β΄, θα ήταν ενδιαφέρον setting. Αριστοκρατες, πόλεις που αναπτύσσονται ραγδαία, απανωτοί πόλεμοι στην ζούγκλα και μπόλικα παρε-δώσε με ιθαγενείς. Έχει ψωμί και θα είναι κατι ολοκαίνουργιο για τους περισσότερους παίκτες παγκοσμίως.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL