LATEST NEWS

[UPDATED] Έρχεται σε remastered μορφή το Shadow Complex

UPDATE: Το παιχνίδι είναι ήδη διαθέσιμο για PC και μάλιστα μπορείτε να το αποκτήσετε δωρεάν από εδώ. Η προσφορά ισχύει για ένα μήνα, με την προϋπόθεση ότι θα εγκαταστήσετε τον client της Epic Games, οπότε σπεύσατε…

 

Αρχική είδηση: Έστω και με πολύ μεγάλη αργοπορία, ένας ακόμη τίτλος που κάποτε αποτέλεσε αποκλειστικότητα κονσόλας αναμένεται να κυκλοφορήσει σε PC. Ο λόγος για το Shadow Complex της Epic Games, που πρωτοεμφανίστηκε το 2009 σε XBOX360.

Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται απ’ το pcgamer.com, μία remastered επανέκδοση του παιχνιδιού αναμένεται να εμφανιστεί στους προσωπικούς μας υπολογιστές το 2016 κι ενδιαφέρον θα έχει να δούμε αν θα χρησιμοποιεί την Unreal Engine 4, σ’ αντίθεση με την πρωτότυπη version, που βασιζόταν στην Unreal Engine 3.

To σίγουρο είναι τ’ αξιόλογα metroidvania games είναι πάντοτε ευπρόσδεκτα από εμάς!

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

6 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL