LATEST NEWS

H Deep Silver θα κυκλοφορήσει το Mighty No. 9

Λογικά είστε αρκετοί εσείς που θυμάστε το Mighty No. 9 και περιμένετε την κυκλοφορία του. Για εκείνους που ο τίτλος πιθανώς δε τους λέει τίποτα, πρόκειται για το νέο πνευματικό παιδί του Keiji Inafune, πατέρα της Mega man σειράς, που χρηματοδοτήθηκε με κάτι λιγότερο από $ 4.000.000 (!!!) το 2013.

Το παιχνίδι βρίσκεται στο τελικό στάδιο παραγωγής και βρήκε ήδη publisher, τόσο για την Αμερική όπου και θα κυκλοφορήσει την 15η Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους, όσο και για τον υπόλοιπο κόσμο, που θα χρειαστεί να περιμένει τρεις ημέρες περισσότερες προκειμένου να έχει το παιχνίδι στα χέρια του. Αυτή είναι η Deep Silver, η ανάμειξη της οποίας φέρεται να δίνει τη δυνατότητα στην Comcept, που είναι η εταιρεία ανάπτυξης του παιχνιδιού, να κυκλοφορήσει το Mighty No. 9 σε φυσική μορφή, αλλά και να παράσχει επιπλέον ανταμοιβές στους backers.

Έτσι λοιπόν τόσο στην retail edition όσο και στην ψηφιακή έκδοση που θ’ αφορά σε άτομα που στηρίξανε οικονομικά το project θα διατεθεί δωρεάν το Ray DLC, που περιλαμβάνει μία επιπλέον πίστα, με το πέρας της οποίας θα καθίσταται διαθέσιμος ως playable χαρακτήρας ο Ray, αντίπαλος του πρωταγωνιστή Beck. Oι διαφορετικές δυνατότητες του Ray θ’ αποτελούν, σύμφωνα με τους δημιουργούς, ισχυρό κίνητρο για δεύτερο play through του παιχνιδιού. Το DLC θα μπορούν να το προμηθευτούν κι όλοι οι υπόλοιποι αγοραστές του Mighty No. 9, με ξεχωριστή, επιπλέον, χρέωση.

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL