LATEST NEWS

Redux version και για το Hard Reset

Τόσα και τόσα παιχνίδια κυκλοφορούν σε HD remakes, reboots και redux versions, το Hard Reset γιατί να μείνει έξω απ’ αυτό τον χορό; Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτηκαν τα στελέχη των Flying Wild Hog και Gambitious Digital Entertainment και, κατόπιν της κατάλληλης συνεννόησης μεταξύ τους, οι δεύτεροι έσπευσαν ν’ ανακοινώσουν τον ερχομό του Hard Reset: Redux.

H νέα έκδοση του παιχνιδιού υπόσχεται ανανεωμένη εμφάνιση και εμπλουτισμένο gameplay, με την παρουσία νέων εχθρών, αλλά και όπλων που θα έχουμε στη διάθεσή μας. Αυτό που δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη όμως είναι αν θα διατεθεί δωρεάν στους κατόχους της πρώτης version, όπως κι αν υπάρχουν σχέδια για δημιουργία ενός sequel στο εγγύς μέλλον. Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες σε μελλοντικές ανακοινώσεις.

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL