LATEST NEWS

Έναρξη συνεργασίας του RageQuit με το GOG.com!

Με τεράστια χαρά και υπερηφάνια, είμαστε στη θέση να ανακοινώσουμε το επόμενο βήμα στην πορεία αυτής της ξεχασμένης, ψευδο-hardcore συντροφιάς προς την πλήρη παγκόσμια κυριαρχία: την έναρξη της συνεργασίας μας με την εξαιρετική, DRM-free πλατφόρμα του GOG.com!

Η συνεργασία αυτή θα έχει κατά βάση τον χαρακτήρα Affiliation. Με απλά λόγια, μας δίνεται η δυνατότητα να παραθέτουμε (μέσω των reviews μας ή και με απλή αναφορά στο forum ή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσής μας) ειδικά links προς τίτλους που προσφέρονται στο κατάστημα του GOG, παλιούς ή και νέους, σε προσφορά ή full-price. Κάθε φορά που το σύστημα του GOG εντοπίζει μια αγορά η οποία πραγματοποιήθηκε στο κατάστημά του με πηγή προέλευσης κάποιο από αυτά τα affiliation links, θα πιστώνει ένα μικρό ποσό και στον Affiliate λογαριασμό του RageQuit, ανάλογο με το τελικό ποσό της εκάστοτε αγοράς. Ήδη προστέθηκε ένα τέτοιο affiliate link (σε… πρώιμη μορφή, η εικαστική αναβάθμιση έπεται) στο τέλος του review μας για το The Sexy Brutale, σύντομα θα ξεχυθούμε στο απαιτούμενο σαφάρι προκειμένου να προστεθούν τα αντίστοιχα Links σε όσα άλλα games έχουμε κατά καιρούς παρουσιάσει και τα οποία διατίθενται και στο κατάστημα του GOG.

Συνεπώς, όσοι επιθυμούσατε να στηρίξετε κατά καιρούς με κάποιο τρόπο την σελίδα, μπορείτε πλέον να συνδυάσετε το τερπνόν μετά του ωφελίμου, αποκτώντας παιχνίδια που επιθυμείτε μέσω του GOG.com και βοηθώντας παράλληλα τούτη τη γωνιά να καλύψει τα λειτουργικά της έξοδα, να χρηματοδοτήσει τις μελλοντικές της επεκτάσεις, αλλά και να παράσχει το περιστασιακό έξτρα giveaway!

Σας ευχαριστούμε όλους θερμά για την συνεχιζόμενη υποστήριξή σας, χωρίς την οποία δεν θα ήτο σε καμία περίπτωση δυνατόν να πραγματοποιηθεί και αυτό το βήμα προς τα εμπρός. Χάρη σε εσάς, το ημι-hardcore μέλλον μας φαντάζει ακόμα πιο λαμπρό… Και τα καλύτερα είναι ακόμα μπροστά μας.

Κώστας Καλλιανιώτης

Αρχαιολόγος/Ιστορικός, RPG Player, Οπαδός των Motörhead, Καταναλωτής Προβατίνας.

3 Comments

  1. Ναι, αυτό είναι το μόνο που απαιτείται ουσιαστικά. Ακόμα και στην απλή σελίδα gog.com να μπεις αν κολλήσεις αυτόν τον κωδικό του affiliation στο URL, το site κάνει tracking για 24 ώρες και μετράει το affiliation για όλες τις αγορές που κάνεις.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL