EDITORIALS

En-Raged Intro

Να’μαστε, δεν αργήσαμε πολύ? Φυσικά αυτή η συσσωρευμένη οργή έπρεπε να βρεί κάπως το δρόμο προς τους πιστούς πού θα την ρουφήξουν άπληστα, οπότε πλέον θα μας διαβάζετε μέσω του Ragequit.gr, εν συντομία RQ. Oι μυημένοι θα έχετε πιάσει ήδη το συνειρμό στον οποίο βασίστηκε ο τίτλος της στήλης, τους υπόλοιπους σας αφήνω να το συνδυάσετε με το nickname, easy peasy.

Η στήλη αυτή θα αποτελέσει μια μίξη απόψεων για τα τεχνολογικά δρώμενα, u know, επεξεργαστές, κάρτες γραφικών, Windows, εταιρικά νέα κ.λπ., επειδή όμως όλα γύρω μας εξελίσσονται, πρέπει να πιάνουμε τον παλμό της εποχής και να ακολουθούμε. Οι mobile πλατφόρμες γίνονται όλο και πιό δημοφιλείς, κάτι πού σαφώς δε μπορούμε να παραβλέψουμε, καθώς το μέλλον των υπολογιστών και εν γένει η δεκαετία πού διανύουμε θα βασιστούν εκεί, πολλά θα αλλάξουν τα επόμενα χρόνια και η μετάβαση δε θα είναι τόσο ομαλή. Είδατε, τα netbooks ήταν απλά μια φούσκα, είναι όμως και τα tablets? Το Surface? Σίγουρα όχι τα smartphones…Και επειδή το gaming δε γνωρίζει όρια και το PC όπως το ξέρουμε θα αρχίσει να μεταλλάσσεται, οφείλουμε να το παρακολουθούμε, ανεξαρτήτως πλατφόρμας.

Φυσικά δε θα μείνει έξω από το χορό ο τομέας των τηλεπικοινωνιών, πού προσφέρει άπλετη τροφή για σκέψη (και όχι μόνο) αυτή την περίοδο. Το VDSL έφτασε, το 4G επίσης, οι ζυμώσεις σε εταιρικό επίπεδο δίνουν και παίρνουν, είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα. Καλώς ή κακώς, οι περισσότεροι είμαστε ολοκληρωτικά δικτυωμένοι σήμερα (και όσοι δεν είναι θα γίνουν σύντομα), τολμώ να πω ότι ο άνθρωπος γίνεται “ένα” με τον έτερο εαυτό του, τον ψηφιακό και δεν μπορούν πλέον να διαχωριστούν. Τα κοινωνικά δίκτυα είναι ο νέος τρόπος επικοινωνίας και σύνδεσης με τους συνανθρώπους μας, φίλους, συνεργάτες, συγγενείς, το Internet από ελιτίστικο εργαλείο των λίγων κατέστη ένα απαραίτητο αξεσουάρ, σχεδόν μια βιωτική ανάγκη πλέον! Υπερβολή, το ξέρω, αλλά δε πειράζει, πρέπει κάπως να ξεκινάμε και οι rage-ο-κουβέντες μας στο forum. Μη τυχόν και δε περάσει κανείς απ’το forum…Θα σας στείλω δέσμιους στον Μποράτσο! Γατάκια.

Αυτά, λοιπόν, για εισαγωγή. Θέλω να δηλώσω ευτυχής πού θα συνεχίσω να δουλεύω με αυτό το άπαιχτο team και είμαι σίγουρος ότι θα αγκαλιάσετε την προσπάθειά μας με στοργή, αγάπη και προδέρμ. Είμαστε εδώ για να ελαχιστοποιήσουμε τα ragequits σας, φιλτράροντας για εσάς ό,τι κυκλοφορεί εκεί έξω και προσφέροντάς σας μόνο όσα αξίζουν, είτε μιλάμε για games, είτε όχι. Διοχετεύστε μας την οργή σας, and let us deal with da rest. “i-VTec” out.

10 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL