LATEST NEWS

Το πρώτο DLC του AC3 κατέφθασε

Πιστή στα ραντεβού της με τα DLC’s, η Ubisoft ανακοίνωσε ότι από σήμερα είναι διαθέσιμο το πρώτο επεισόδιο από μια σειρά “επεκτάσεων” που έχει ετοιμάσει για το επιτυχημένο (εμπορικά) Assassin’s Creed 3. “The Tyranny of King Washington” είναι το όνομα του DLC, το οποίο χωρίζεται συνολικά σε τρία μέρη (το πρώτο ονομάζεται “The Infamy”, ενώ τα υπόλοιπα δύο “The Betrayal” και “The Redemption” αναμένονται στις 19 Μαρτίου και 23 Απριλίου αντίστοιχα) και διηγείται μια εναλλακτική εκδοχή της ιστορίας, όπου ο George Washington, επηρεασμένος από τη δύναμη που του έδωσε το πανίσχυρο artifact Piece of Eden, ακολουθεί το μονοπάτι της μοναρχίας, με τις ανάλογες συνέπειες στον Αμερικανικό λαό.

Ακολουθεί το official trailer που δημοσιοποίησε η εταιρία:

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

4 Comments

  1. τους γυφτους.. αντι να βγαλουν ενα αξιοπρεπες expansion, θα βγαλουν 3 dlc (λογικα θα ειναι 20-15 ευρω δηλαδη ο evil washington θα βγει πιο ακριβος απο το παιχνιδι)
    πολυ cheesy μου φανηκε και καπως γελοιο, παρολαυτα πιο ενδιαφερον απο την Αμερικανικη επανασταση. Αν ηταν στην Αγρια Δυση θα ηταν ΠΟΛΥ καλυτερα (ή Βικτωριανο Λονδινο για το τελος της ιστοριας)

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL