SPECIALS

Let’s Play (Modded) XCOM 2:WOTC Part 10: Η ώρα των εκτελεστών

Ώρα για επίθεση

Το σερί των επιτυχημένων αποστολών καλά κρατεί, με την XCOM να ολοκληρώνει μια ακόμα Flawless Mission στο προηγούμενο επεισόδιο. Ελπίζοντας ότι αυτή τη φορά θα έχουμε περισσότερο χρόνο ώστε να ασχοληθούμε με το στρατηγικό κομμάτι πριν την επόμενη αποστολή, ολοκληρώνουμε την έρευνα σε έναν τομέα που θα μας επιτρέψει να χτυπήσουμε τους εξωγήινους με τις δικές τους μεθόδους: Psionics.

xcom 2 lets play psionics

Ταυτόχρονα συνεχίζονται οι εργασίες στη βάση, τόσο στη διάνοιξη χώρου για το χτίσιμο επιπλέον facilities όσο και στην κατασκευή πειραματικού εξοπλισμού μέσω του Proving Ground Facility.

xcom lets play build facilities screen
xcom let's play proving ground lasers

Δυστυχώς δεν θα μπορέσουμε ακόμα να κατασκευάσουμε laser weapons για να εξοπλίσουμε κάποια έστω μέλη της ομάδας γιατί χρησιμοποιούν το ίδιο resource από το οποίο έχουμε έλλειψη. Επομένως θα περιμένουμε μέχρι να είμαστε σε θέση να κάνουμε το rifle squad upgrade σε magnetic weapons (ώστε να αναβαθμιστούν όλα τα rifles) και μετά θα είμαστε σε θέση να καλύψουμε τα κενά με laser weapons. Εντωμεταξύ οι Tinapeis και Ccwr ολοκληρώνουν μία covert action που μειώνει τον δείκτη του Avatar Project.

xcom let's play laser resources build item
xcom let's play covert action avatar meter
1 2Επόμενη σελίδα

Αλέξανδρος Γκέκας

Αφοσιωμένος PC gamer, ο Αλέξανδρος παίζει τα πάντα ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής, δείχνει όμως προτίμηση σε turn-based, strategy, RPGs και θεωρεί το UFO: Enemy Unknown ως το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κατά τα άλλα, προσπαθεί να κρύψει τα χελωνίσια αντανακλαστικά του αποφεύγοντας το competitive multiplayer γιατί, λέει, "δεν του ταιριάζει" και αναζητά τρόπους ώστε να αναγνωριστεί η "Church of Gaben" ως επίσημη θρησκεία στη χώρα μας.

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL