LATEST NEWS

Ιδιαίτερα πρωτότυπο Promo Event για το Shadwen

Ενδεχομένως και να έχετε ήδη στο Gaming Radar σας το Shadwen, ένα Third-Person Stealth Action game από τους δημιουργούς των Trine, το οποίο προορίζεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2016. Αυτό που μάλλον δεν γνωρίζατε είναι ο άκρως πρωτότυπος και ενδιαφέρων τρόπος που επέλεξαν οι Φινλανδοί developers της Frozenbyte να προμοτάρουν την κυκλοφορία του Demo του τίτλου: παίζοντας το Demo συμβάλλετε στο να μειωθεί η τελική τιμή του game!

Σύμφωνα με το Press Release που κυκλοφόρησε η εταιρία πριν λίγο, το Demo Event θα διαρκέσει από σήμερα 24 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 29 του μήνα. Σε αυτό το διάστημα οι παίκτες θα μπορούν να κατεβάζουν το Demo από εδώ, και κάθε φορά που το ολοκληρώνουν με επιτυχία θα επηρεάζουν ένα “Community Score”. Όσο πιο υψηλό είναι το σκορ στο τέλος του Event, τόσο χαμηλότερη θα είναι η τελική τιμή του game όταν έρθει η ώρα να κυκλοφορήσει.

Πιασάρικο πρόμο, αν μη τι άλλο. Όσοι ενδιαφερόμενοι, σπεύσατε να κατεβάσετε το Demo και να ρίξετε την τιμή του game στο χώμα. Περισσότερες πληροφορίες για το Shadwen στην επίσημη σελίδα του αλλά και στην καταχώρησή του στο Steam Store.

Κώστας Καλλιανιώτης

Αρχαιολόγος/Ιστορικός, RPG Player, Οπαδός των Motörhead, Καταναλωτής Προβατίνας.

2 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL