LATEST NEWS

GTA V PC: “Εμφανίστηκε” στο Amazon

H Rockstar Games έχει το κακό συνήθειο να καθυστερεί την ανακοίνωση και την κυκλοφορία των παιχνιδιών της για PC, με φωτεινή εξαίρεση το Max Payne 3. Η μη επίσημη ανακοίνωση για την κυκλοφορία του Grand Theft Auto V είχε οδηγήσει τους οπαδούς της σειράς στην οργάνωση online petition ώστε να τονίσουν στην εταιρία το ενδιαφέρον τους για το παιχνίδι, όμως ακόμη η Rockstar δεν έχει επιβεβαιώσει επισήμως την ύπαρξη έκδοσης για PC. Το κατάστημα Amazon όμως φαίνεται πως… χάλασε την έκπληξη, αφού ξεκίνησε να δέχεται preorders για τον τίτλο.

Φυσικά η πιθανότατη κυκλοφορία του Grand Theft Auto V για PC δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς όλα τα παιχνίδια της σειράς μέχρι τώρα έχουν αποκτήσει κάποια στιγμή PC version. Θα θέλαμε όμως να δούμε τη Rockstar να βελτιώνει τους χρόνους της, αφού η καθυστέρηση στην κυκλοφορία είναι περιττή και σίγουρα επηρεάζει τις πωλήσεις.

Αλέξανδρος Γκέκας

Αφοσιωμένος PC gamer, ο Αλέξανδρος παίζει τα πάντα ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής, δείχνει όμως προτίμηση σε turn-based, strategy, RPGs και θεωρεί το UFO: Enemy Unknown ως το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κατά τα άλλα, προσπαθεί να κρύψει τα χελωνίσια αντανακλαστικά του αποφεύγοντας το competitive multiplayer γιατί, λέει, "δεν του ταιριάζει" και αναζητά τρόπους ώστε να αναγνωριστεί η "Church of Gaben" ως επίσημη θρησκεία στη χώρα μας.

2 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL