LATEST NEWS

Ψηφιακό σφηνάκι Vol. 6: Κερδίστε ένα Torchlight 2!

Ενα από τα καλύτερα action/RPG της χρονιάς που μας πέρασε και μεγάλος αντίπαλος του Diablo 3, το Torchlight 2 είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να σας απασχολήσει για πάρα πολλές ώρες. Μέσω του Ragequit.gr, σας δίνεται η ευκαιρία ένα (1) αντίτυπο (είναι απαραίτητο να έχετε λογαριασμό στο Steam) να γίνει δικό σας. Πώς; Απλά γράφεστε στο site μας (αν δεν το έχετε ήδη κάνει) και αφήνετε ένα comment κάτω από το σχετικό newspost.

Προσοχή μόνο, όσοι έχετε κερδίσει παιχνίδι κατά τις προηγούμενες κληρώσεις μας και θέλετε να διεκδικήσετε και αυτό τo παιχνίδι, λέτε σε δύο (2) φίλους σας να κάνουν “Like” στη σελίδα μας στο Facebook και δηλώνετε παρακάτω, μαζί με το σχόλιό σας, τα ονόματα εκείνων που σας έβαλαν στην κλήρωση.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι την ώρα 23:59 της Κυριακής 13 Ιανουαρίου, οπότε και θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση. O νικητής θα ανακοινωθεί μέσω των comments, οπότε μην ξεχάσετε να τσεκάρετε αν είστε εσείς αυτός!

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

49 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL