LATEST NEWS

[UPDATED] Batman: Arkham Knight

UPDATE: Οι φήμες τελικά επιβεβαιώθηκαν και το νέο Batman, ονόματι Batman: Arkham Knight, αναμένεται στα τέλη της χρονιάς από τη Rocksteady. Περισσότερες πληροφορίες δεν έγιναν γνωστές, πέρα από το γεγονός ότι για πρώτη φορά, σε σειρά Arkham, θα έχουμε τη δυνατότητα να οδηγήσουμε το Batmobile. Εν αναμονή λοιπόν των εξελίξεων, απολαύστε το trailer που δημοσιοποίησε η Warner:

ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗTo logo αυτό που βλέπετε, η πληροφορία ότι η Rocksteady κάλεσε κάποιους δημοσιογράφους στα γραφεία της για να τους δείξει κάτι για το οποίο δεσμεύτηκαν να μη δώσουν πληροφορίες παραέξω και η από καιρού φημολογία ότι υπήρχε η θέληση από μέρους της εταιρείας να φτιάξει ένα νέο κεφάλαιο στην Arkham σειρά των Batman παιχνιδιών, μας κάνουν να πιστεύουμε ότι εντός του μήνα θα επιβεβαιωθεί η αίσθηση ότι είμαστε προ του τέταρτου τίτλου της πολύ επιτυχημένης σειράς.

Το σίγουρο είναι ότι εντός του Μαρτίου θα υπάρξει σχετική -και ξεκάθαρη- ανακοίνωση, οπότε δεν έχουμε παρά να περιμένουμε λίγες ημέρες…

 

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

7 Comments

  1. Αν είναι εικαστικά όπως τα προηγούμενα και έχουμε batmobile στη διάθεση μας για να αλωνίζουμε στην Gotham City, δεν θέλω τίποτα άλλο. Θα έχει να πετάς και το γάντζο άραγε, όπως έκανες σε ένα αρχαίο goty game που δεν θυμάμαι πως το λένε;

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL