LATEST NEWS

Ανακοινώθηκε το Far Cry Primal

Η Ubisoft ανακοίνωσε το επόμενο επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς Far Cry, το οποίο δεν θα ακολουθείται από κάποιον αριθμό, αλλά θα ονομάζεται Far Cry Primal (κατά το Far Cry: Blood Dragon δηλαδή). Η ιδιαιτερότητα του παιχνιδιού είναι ότι θα διαδραματίζεται στην προϊστορική εποχή, όπου ο άνθρωπος ούτε κατά διάνοια δεν βρισκόταν στη κορυφή της τροφικής αλυσίδας, αλλά μάλλον ήταν ένα εύκολο θήραμα.

Το Far Cry Primal θα αποτελεί μια ολοκληρωμένη single-player εμπειρία και πρωταγωνιστής είναι ο Takkar, ο τελευταίος επιζών μιας ομάδας κυνηγών όπου προφανώς το κυνήγι τους δεν πήγε και τόσο καλά. Στόχος του Takkar είναι κατά κύριο λόγο η επιβίωση και κατά δεύτερο η κατάκτηση της περιοχής Oros, η οποία βρίθει τόσο από εχθρική πανίδα όσο και από αντίπαλες φιλές που θέλουν ολόκληρο το κομμάτι της πίτας…

Δίχως άλλο, η ιδέα δείχνει λίγο ασυνήθιστη μα και αρκετά ενδιαφέρουσα, μένει να δούμε κατά πόσο η Ubisoft θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις που η ίδια έχει θέσει με τα τρία προηγούμενα Far Cry (Far Cry 3, Blood Dragon και Far Cry 4). 

Το Far Cry Primal αναμένεται να εμφανιστεί στις οθόνες μας κάπου μέσα στο Μάρτιο του 2016, ένα μήνα μετά περίπου από την αντίστοιχη έκδοση για τις κονσόλες (23/02/2016). 

 

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

3 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL